Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a páromnak, hogy biszexuális vagyok?

Figyelt kérdés
20 éves bi srác vagyok és nagyon szeretek egy lányt, kivel komoly kapcsim van, már voltunk együtt minden értelemben. Hosszú távon terveznék vele, DE félek, hogy ha elmondom neki, hogy bi vagyok és, hogy 19 éves koromban voltam egy sráccal is akkor félek, hogy ki fog rúgni... Ha meg nem mondom el neki akkor megbolondulok... Nagyon szeretem őt... Mit tegyek???
2009. aug. 5. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Ha a helyedben lennék nem mondanám el neki. Senkinek se. Élnék heteróként tovább, a másik nemre rá se néznék.
2009. aug. 7. 12:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó válaszoló ez a te felfogásod.. Rá se néznél a másik nemre élnél simán heteróként.. Hát igen ha ez olyan könnyü lenne... Hiába, hogy boldogan élek a csajommal ugyis megvan bennem egy ösztön amit nem tudok kikerülni soha..
2009. aug. 7. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Amugy szívesen megismernélek én 22/f meleg :)
2009. aug. 7. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
attól függ hogy ez egyszeri dolog volt-e vagy sem. ha igen akkor szerintem nem kell elomdanod, én nem is vagyok biztos benne hogy neked biszexnek kellene tartanod magad. én is voltam egyszer lánnyal de ettől még hetero vagyok mert a férfiakhoz vonzódom, férfiba vagyok szerelmes, szóval nővel el sem tudnám képzelni az életem. szerintem felejtsd el az egészet, mindnekineka múltjában vannak titkok, senki sem makulátlan hidd el, ne mondd el mert tényleg fennáll a veszélye annak hogy megromlik a kapcsolatotok és végülis gondolj bele, semmi sem lesz másabb ha rendelkezik ezzel az infoval, nem kell tudnia, csak elrontana mindent. legalábbis én biztosan másképp néznék utána a páromra. 20L
2009. aug. 7. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Velem is megtörtént ez, csak én lány vagyok... Jártam egy fiúval, és úgy éreztem, az lenne a legjobb, ha elmondanám neki, hogy a lányok is érdekelnek. Amikor megmondtam, csak nézett aztán vállat vont, de rá 2 hétre dobott, és máig sem tudom, hogy miért. Lehet hogy ez volt az oka, lehet hogy nem...

Szerintem mondd el neki, ha hosszú távra tervezel vele - hazugságra nem építhetsz egy kapcsolatot sem.

2009. aug. 7. 15:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Nézd én szintén bi vagyok. Sokat agyaltam én is ezen.

Van egy van olyan ismerősöm aki elmondta és otthagyta a felesége mondván hogy ilyen apa nem kell az ő gyerekének.

A dolog persze csak ürügy volt a szakításra egy másik srác miatt. Szóval én nem mondanám el emiatt sem.

Az őszinteség nem azt jelenti, hogy nem lehetnek titkaink.

Én az alábbival értek egyet:

"Én ha ezt megtudnám a barátomról biztos nem tudnék már utána ugyanúgy rámézni. Felejtsd el azt ami volt és kezdj tiszta lappal...szép dolog az őszinteség, de nem minden esteben célravezető.

21/L"

Kezdj új életet. Ami történt megtörtént. Szép volt jó volt. Szerintem tartsd titokban, én ezt tenném.

Mindennek meg van az ára.

2010. nov. 27. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!