Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, srácok, férfiemberek! Hajlandóak vagytok várni egy nőre, ha az szüzen akar férjhezmenni?
Figyelt kérdés
A kérdés valamilyen rejtett okból magába foglalja, hogy a nőt előbb el kell venni és csak utánna lehet vele, hmm, szaporodni.2011. ápr. 11. 20:25
1/21 anonim válasza:
Hm.. Én igen, azt hiszem. Az egész élet egy várakozás, miért ne? Ha Ő az igazi... Bár az igazi szerintem már nem létezik. Ez ennek a társadalomnak a rákfenéje. Lehet akármit fújolni, tagadni, attól még így van. Az ember is csak egy állat...
24/F
2/21 anonim válasza:
Ha petting van, akkor igen, ki tudnám bírni, de ha egyáltalán semmi, akkor nem. :)
3/21 anonim válasza:
Igen, 20 éve mást se csinálok, egy kicsit még kibírom:D
4/21 anonim válasza:
Nem. A szex fontos része egy párkapcsolatnak.
5/21 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kivárnám, mert a párkapcsolathoz a szex is hozzátartozik... Az ágyban is passzolnunk kell... és ha az esküvő után derül ki, hogy nem illünk egymáshoz, az gáz.
Lehet, hogy le leszek hurrogva, de ezt gondolom.
6/21 anonim válasza:
Nem. Lehet h kivárom, elveszem, megkattan a hirtelen jött szexuális szabadságtól, és 1 hónap múlva lelép az első méteres f@szú telepi ogréval.
7/21 anonim válasza:
A paratnertől függ, mert ha ő azt szeretné akkor én tiszteletben tartom a döntését és megtartom. Ha meg megtörténik azt is csak akkor teszem meg, ha ő tényleg szeretné és ha tényleg komoly a kapcsolat. Nem a saját kívánságomat elégítem ki, hanem törödnék a párommal.
8/21 Rendesfiú/19 válasza:
Mert nem lehet változtatni a szexuális szokásokon? Nem illenek össze, változtatnak ,ennyi.
Mellesleg a kérdésben a....szaporodás volt. Szóval ezt úgy értelmezem ,hogy csak akkor feküdnek le, ha kisbabacsinálás a cél.
Amúgy igen, én várnék.
9/21 anonim válasza:
férfiemberek, szaporodni...mi vagy te, papnövendék? Vagy a nagyi nevelt és azér beszélsz igy?
10/21 anonim válasza:
amúgy meg, az se mindegy mennyi idő után lesz házasság.Egy kapcsolatot el lehet húzni évekig is, ha az egyik fél még nem érzi magát készen a dologra.Ha a végén, pár év után nem is lesz házasság, akkor nagyot szivsz.Szóval meg kell gondolni, akárhogyan ez már a 21ik század.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!