Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért viselkedik így?
22 éves, én 25 vagyok. Nagyon szeretem, Ő rá vártam egész életemben, és soha egyetlen nő iránt sem éreztem még ilyet. Szerintem csodálatos feleség és anya is lenne.
Viszont nemrég elmondtam neki, hogy testileg is ő nekem az első. És ettől valamiért nagyon megijedt. Azt mondta, fél, hogy nem lesz nekem elég egy nő.
Miért nem bízik meg az érzéseimben, és a saját ítélőképességemben?
ma 16:52
Azért, mert az emberekbe lényegében bele van ivódva az a tudat, hogy egy férfi nem lehet hűséges, nem szeretheti annyira a párját, hogy ő legyen neki az egyetlen. Ezért.
ma 17:21
Ezt kifejtenéd?
Máris.
"Viszont nemrég elmondtam neki, hogy testileg is ő nekem az első. És ettől valamiért nagyon megijedt. Azt mondta, fél, hogy nem lesz nekem elég egy nő."
Azaz, mintha a te szüzességedből vonta volna le azt a következtetést, hogy ő nem lesz elég neked. Ezt nem annyira értem. Talán úgy gondolta, hogy te mivel szűz vagy, sok nőt ki szeretnél rajta kívül is még próbálni? Vagy nem tudom.
A másik:
Írták itt egy páran, hogy a barátnőd félelme nem alaptalan, mert igenis a férfiak fogadkoznak, hogy nekik elég a barátnőjük, de aztán csak megcsalják. Erre meg én azt mondom, hogy csinál ilyet nő is, férfi is, de igenis mindkét nemben van olyan, aki nem csalja meg a párját. Emiatt tehát ismét csak nem szabadna félnie a barátnődnek.
Nem bízik benned eléggé valamiért, ezen kéne változtatni(a) valahogy.
Az érzések változhatnak, azért nem bízik teljesen benned. Kicsit meg is ijedt az óriási szerelmedtől és fél elengedni magát, mert mi van ha 2-3 év múlva mégis lelépsz egy másik nővel, mert nem élted ki magad és elcsábít valaki? Ő meg hoppon marad a kitárt, teljesen neked adott, csupasz szívével.
Lehet elég lenne neki egy átlagos srác, átlagos szerelemmel.
Azt is át kellene gondolni, hogy nem érzi-e úgy, hogy megfojtod a szerelmeddel. Nem vagy sok neki? A túláradó szerelem nála menekülési ösztönt válthat ki, ha ő nem érzi ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!