Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy szeretem e még vagy nem? És ő engem?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet velünk állandóan veszekedünk minden kis hülyeségen.És valamikor azt érzem,hogy már nem szeretem úgy igazán mint eddig de valamikor meg annyira tudd hiányozni.De lehet,hogy azért is lehet mert most már dolgozni jár és csak 4 naponta látjuk egymást és valamikor úgy érzem mintha meg csalna és már nem szeret annyira mint eddig.De már kérdeztem tőle és ő azt mondja,hogy szeret,de valahogy mindig az ellenkezőt bizonyítja mert ma volt rá egy példa,h igaz már másodszor akartunk szeretkezni és először fel állott neki de amikor már rá ültem akkor nem állott tovább a pénisze én nem értem ezt,pedig azt mondja,hogy kíván csak nem tudott oda figyelni vajon már nem szeret eddig ebből nem volt problémánk.Ja meg még azt is mondta,hogy ez azért is van mert már kevesebbet szeretkezünk mint eddig.másfél éve vagyunk együtt.
2009. márc. 1. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A szeretkezéssel kapcsolatban,igaza lehet,mert mivel nem vagytok már annyit együtt mint anno,hozzászokott.Szeretni biztossan szeret mert akkor nem lenne veled.De probáljátok meg,hogy leültök és átbeszélitek ki-mit-hogy szeretne,vagy mi az amin kellenne változtatni.
2009. márc. 1. 18:32
 2/2 anonim ***** válasza:

iigy igaz! üljetek le és beszéljétek meg :) ha pedig ilyen gondok vannak akkor ha melózik akkor tud venni ilyent: [link]

az hogy sok a vita az természetes egy párkapcsolatban. ha egyáltalán nemlenne vita az nem lenne egészséges... persze ez nemazt jelenti hogy napi rendszerességgel kell vitázni.. meg nem azt h kell..csak ne ugorjatok midnen kis dolog miatt egymásnak! az hogy féltékeny vagy az azt tükrözi hogy szereted és ragaszkodsz hozzá, de ezzel hogy nem bizol benne és kimutatot; ezzel elüldözöd magadtól! --Chocky--

2009. márc. 1. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!