Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a párom, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a párom, de úgy érzem jobban mint ő engem?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal, a gimiben osztálytársak voltunk. Nagyon sokat voltunk együtt, de aztán érettségi után elment Pestre tanulni. Én itthon maradtam 160 km-re tőle. Szerencsére minden héten hazajött, csakhogy van egy zenekara amivel vasárnaponként próbálnak. Most hogy nyár van és itthon van, úgy érzem mindig akkor találkozunk, ha már nincs több dolga, szóval én vagyok az utolsó. Elég sokat veszekszünk, főleg azért mert nem képes megcsókolni. Miért van az, hogy ha egy jó ideje együtt vagyunk nem akar egy csókot adni? Más pároktól is hallottam ezt, de nem tudom felfogni, hogy mi baja van a férfiaknak...Szóval ellaposodott a párkapcsolatunk, bár a kémia még mindig működik, van amikor rájön a csókolózhatnék, na akkor mondom neki, hogy nehéz lenne máskor is? Másik zavaró tényező, hogy nagyon tisztában van a szeretet és szerelem szó jelentésével. Túlságosan is. Azt mondta, hogy már nem szerelmes belém, csak szeret. Ezzel kiakaszt. Úgy érti, hogy az elején ő volt belém esve 2 évig aztán összejöttünk, nagyon jól kijöttünk, nem volt egy veszekedésünk sem. Akkor beszéltük, hogy 100 évig együtt leszünk, számoltuk, hogy hány napja vagyunk együtt, rózsaszín köd volt. Már megvan a gyerekeink neve, az esküvő időpontja meg minden, persze ez is csak a "szerelmesebb" időszakban lett eldöntve és most nem akar házasságot mert minek, nem akar gyereket erre a világra...(?) Pedig tudja mennyire odavagyok a gyerekekért, nem az hogy most azonnal akarom ezeket, de azért mindenkinek vannak elképzelései a jövőről. Ő nem tervez. Azt mondja nem tudhatjuk, hogy mi lesz, együtt leszünk-e. Teljesen kikészít. Szívem szerint azt mondanám neki, hogy vége, mert több az ellene, mint mellette érv, de hát szeretem. Nem tudom, hogy ez csak megszokás vagy tényleg egymásnak szánt minket a sors. Én az utóbbira tippelek, de nem tudhatom. Egyenlőre várom, hogy a dolgok pozitív irányba haladjanak, ha nem javulnak nem tudom mit tegyek. Nagyon sok dolog köt össze minket,szinte mindenben elsők vagyunk a másiknak. Aki tud, adjon légyszi tanácsot, hogy mit tegyek, hogy többet figyeljen rám vagy hogy elérjem hogy megcsókoljon!Előre is köszönöm!
2011. júl. 8. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
figyelj, ha 2 év után ellaposodik a dolog, akkor nem vagytok egymásnak teremtve. plusz biztos fiatal vagy még, vszeg nem ő lesz az utolsó az életedben. nekem is így kezdődött az az időszak, ami végül véget vetett a kapcsolatomnak. nem akart megcsókolni, magától sosem jutott eszébe találkozni...stb. én mondjuk sosem terveztem házasságot meg gyereket, sztem korai. meg ez ijesztő is lehet egy pasi számára.
2011. júl. 8. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:

"Azt mondta, hogy már nem szerelmes belém, csak szeret"

Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.

Ha nekem ilyet mondana a párom,elgondolkoznék a szakításon.

2011. júl. 8. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szakíts!

Ez így nem normális kapcsolat,az hogy nem csókol meg az már elég rossz. Az hülyeség hogy azért mert már régebben együtt vagytok. Én a párommal 4 éve vagyok együtt és a mai napig ha megy valahova (mindegy ha csak a másik szobába)meg csókol.

Az nem lehet hogy van neki más ?

2011. júl. 8. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egyik barátnőmnek is ilyen a pasija szó szerint ..

Már nem szerelmes belé, de szereti, nagyon szereti, de nem akar szakítani, nem tudna a csaj nélkül élni.

Ők sohasem csókolóznak, max szájra puszi szokott lenni találkozásnál. A szex sem olyan igazi .. ki se nyalja a barátnőmet, csak kúrnak szó szerint .. :/

Találkozni ő sem találkozna magától, azt mondta neki sok a heti 2-3 tali, neki elég lenne másfél hetente 2 alkalom. Amikor ott van a srácnál, a pasi csak játszik valami játékkal ... sokat veszekednek, de ennek ellenére szereti a lányt. Valami olyasmit mondott neki, hogy jobb lenne ha kamuból csókolná meg őt? És akik állandóan mondogatják egymásnak hogy szeretlek szeretlek .. azok 3 hónap múlva már idegenek egymásnak ...

Nem értem a pasikat ... :/

2011. júl. 8. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:

"És akik állandóan mondogatják egymásnak hogy szeretlek szeretlek .. azok 3 hónap múlva már idegenek egymásnak ..."

bocsi ezzel nem értek egyet... ez nagyon egyénfüggő... az tény h a mai fiatalok 99%-a arra használja azt a szót, h az aktuális partnerével tudasson vmit, attól függetlenül még vannak olyanok, akik komolyan is gondolják, és felfogják mit jelent a "szeretlek" szó! én már 3 éve hallom szinte mindennap, nem is egyszer! elképzelni nem tudnám az életemet már ez a szó nélkül...vagyis jobban mondva a személy nélkül aki mondja! tény h nagyon elhasználták a szót, de attól függetlenül vannak olyanok, akik még tényleg úgy is gondolják, ahogy kimondják, és számukra azt is jelenti :)

20/L

2011. júl. 8. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem értek ezzel egyet, de nem az én véleményem ez, hanem a pasi mondta barátnőmnek ... :/
2011. júl. 8. 13:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyien írtatok! Pár dologban viszont a pozitívumot látom, mert amiket írtatok csak megerősítés, hogy vannak a barátomnál rosszabbak is. Szerencsére sokszor mondja egy nap, hogy szeret, csak már nem úgy mint régen, a szenvedély meg azért meg van. Mivel ritkán tudunk szeretkezni a parázs lángra gyúl. Csak néha elkeserít és akkor nem tudom, hogy tényleg ezt akarom egész életemben. Mivel ő nem csak a szerelmem, hanem a legjobb barátom, nem tudnám soha megszakítani vele a kapcsolatot. Ha mással látnám belehalnék és ez felőle is így lenne. Amúgy elég komoly fiú, neki nagy szó az hogy szeretlek. Én vagyok az egyedüli ember a világon,. akinek ezt kimondta. Kissé zárkózott de mellettem az idők folyamán laza lett és ebben a haverjai is segítettek. Zenében utazik, ezért nehéz a jövőt tervezgetni, de úgy gondolom, hogy lassan 21 leszek és 5 év múlva már szeretnék családot alapítani. Ahhoz kell egy biztos és hosszú távú kapcsolat, hogy egy házasságba beleugorjak, szóval ezért tudom magam csak vele elképzelni, mert más nem kell. Tudom ez hülyén hangzik, mert szerelmes vagyok, de én tényleg úgy gondolom, hogy egymásnak szántak minket. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de azokon túl leszünk, hiszen felnőttek vagyunk és meg tudjuk beszélni. Amúgy meg vannak olyan kapcsolatok, ahol 16 éves koruk óta vannak együtt, 50 éves házasok és boldogok, persze vannak viták, hiszen minden ember más egyéniség, így ez elkerülhetetlen.
2011. júl. 10. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!