Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a párom, de úgy érzem jobban mint ő engem?
"Azt mondta, hogy már nem szerelmes belém, csak szeret"
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
Ha nekem ilyet mondana a párom,elgondolkoznék a szakításon.
Szakíts!
Ez így nem normális kapcsolat,az hogy nem csókol meg az már elég rossz. Az hülyeség hogy azért mert már régebben együtt vagytok. Én a párommal 4 éve vagyok együtt és a mai napig ha megy valahova (mindegy ha csak a másik szobába)meg csókol.
Az nem lehet hogy van neki más ?
Szia!
Az egyik barátnőmnek is ilyen a pasija szó szerint ..
Már nem szerelmes belé, de szereti, nagyon szereti, de nem akar szakítani, nem tudna a csaj nélkül élni.
Ők sohasem csókolóznak, max szájra puszi szokott lenni találkozásnál. A szex sem olyan igazi .. ki se nyalja a barátnőmet, csak kúrnak szó szerint .. :/
Találkozni ő sem találkozna magától, azt mondta neki sok a heti 2-3 tali, neki elég lenne másfél hetente 2 alkalom. Amikor ott van a srácnál, a pasi csak játszik valami játékkal ... sokat veszekednek, de ennek ellenére szereti a lányt. Valami olyasmit mondott neki, hogy jobb lenne ha kamuból csókolná meg őt? És akik állandóan mondogatják egymásnak hogy szeretlek szeretlek .. azok 3 hónap múlva már idegenek egymásnak ...
Nem értem a pasikat ... :/
"És akik állandóan mondogatják egymásnak hogy szeretlek szeretlek .. azok 3 hónap múlva már idegenek egymásnak ..."
bocsi ezzel nem értek egyet... ez nagyon egyénfüggő... az tény h a mai fiatalok 99%-a arra használja azt a szót, h az aktuális partnerével tudasson vmit, attól függetlenül még vannak olyanok, akik komolyan is gondolják, és felfogják mit jelent a "szeretlek" szó! én már 3 éve hallom szinte mindennap, nem is egyszer! elképzelni nem tudnám az életemet már ez a szó nélkül...vagyis jobban mondva a személy nélkül aki mondja! tény h nagyon elhasználták a szót, de attól függetlenül vannak olyanok, akik még tényleg úgy is gondolják, ahogy kimondják, és számukra azt is jelenti :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!