Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak van pasija, de engem is szeret, én halálosan szeretem őt. Mit tegyek?
Van egy osztálytársam lány, akivel március óta nagyon jóba lettünk. Eddig is barátok voltunk, csak most még jobbak lettünk. Először csak beszélgetni kezdtünk, aztán egyre többet voltunk együtt, annak ellenére, hogy pasija van. Annyira elvoltunk, hogy végül (véletlenül, a csaj szerint) megcsalta velem a pasiját. Véletlenül nem lehetett, az biztos, tehát száz hogy nem elég neki a pasija. Bevallottam neki, hogy szeretem, teljes szívemből. Mondta, hogy csak akkor lehetne valami, ha nem lenne pasija. Több van köztünk mint barátság, ezt ő is tudja, de nem akar szakítani a barátjával. Se őt, se engem nem akar elveszíteni. Mert ami a pasijában nincs meg megvan bennem, ezt később ő mondta. Pedig bennem az is megvan ami a pasijában is, ez is biztos. Ha a szívére hallgatna, és nem gondolkodna, akkor engem választana. De nagyon befolyásolják a körülmények, a "barátai" akik ellenzik abban hogy velem legyen, de utasítják, nem csak tanácsot adnak, aztán annyi; hanem ultimátumot adtak neki, hogy vagy én vagy ők. Soha nem voltam ennyire szerelmes, lány után nem sírtam azelőtt, Ő az első, aki miatt sírnom kellett. Van egy különleges kapcsolat köztünk: érezzük egymást, tudom mikor van jól, rosszul.
Mondtam: ennél egyszerűbb dolog nincs, ne gondolkodjon és hallgasson a szívére. A pasija vagy én. Ha a pasija, akkor is megérteném. De nem tud választani... Én nem tudok lépni, mert nem engedi, pedig ha megengedné, akkor nagyon-nagyon boldog lenne :) Ha valaki komolyan tud segíteni, akkor e-mailt is írjon! Nagyon fontos! Mit tegyek? Mit mondjak neki? Ja és még nem írtem le mindent... :/
Mit értesz azon, hogy a lány "véletlenül megcsalta" veled a pasiját? Lefeküdtetek? Hogy lehet "véletlenül" lefeküdni valakivel? Vagy csak egy csók volt? Azért a kettő között van különbség, és nem mindegy, hogy meddig mentetek el.
Ha lefeküdt veled, szerintem nyert ügyed van, a lány kapcsolata a pasijával már haldoklik, hiszen nálad keresi azt, amit a jelenlegi barátjától KELLENE megkapnia, és mégsem kapja meg... Ha viszont csak egy csók csattant el, akkor még semmi sem biztos. Lehet, hogy végül te maradsz hoppon.
De igaza volt annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy azért meggondolandó, mennyire szabad komolyan venni egy olyan lányt, aki képes otthagyni, sőt, megcsalni a barátját egy másik srác miatt. Mert hát mi a garancia rá, hogy Veled nem teszi majd meg ugyanezt? Lehet, hogy téged is ott fog hagyni majd egy harmadik pasiért... Szerintem gondold át a dolgot ebből a szemszögből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!