Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Élvezés után már nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Élvezés után már nem is vágytok a romantikára?

Figyelt kérdés
A barátom amint elmegy, mintha kikapcsolták volna a romantikát. Semmi simogatás, képes oldalra fordulni és aludni. Nekem ez rosszul esik, mert én még vágynék egy kis gyengédségre, de a fiúknál ez tényleg nem természetes?
2011. ápr. 10. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Előtte sem.
2011. ápr. 10. 00:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a barátomnál pont az ellenkezőjét tapasztalom. Szeretkezés után bújik, simogat, puszilgat, szépeket suttog a fülembe, főleg, hogy mennyire szeret... Nem lehet, hogy a barátod csak a testi élvezetek miatt szexel veled, nem pedig szerelemből szeretkezik? :/

20L-22F több, mint 3 éve együtt...

2011. ápr. 10. 00:33
 3/9 Panda Péter ***** válasza:
embere válogatja. én kifejezetten szeretem. de (mint az előző válaszadótól ez kiderült) ezzel nem mindenki van így.
2011. ápr. 10. 00:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Előtte se nagyon...
2011. ápr. 10. 00:36
 5/9 anonim ***** válasza:
én utána még sokat foglalkozok a barátnőmmel, néha túl sokat is :) lehet, hogy pont ilyen típus vagyok, aki szereti a barátnőjét simizni, hozzábújni, de tudom, hogy kell ez neki és jól esik mindkettőnknek. Romantika nélkül a szeretkezés csupán egy sima dugás, nem több. Az úgy pedig - nekem- gáz.
2011. ápr. 10. 00:41
 6/9 anonim ***** válasza:
8%
Előtte se nagyon. Egy férfi ne gügyögjön hülyeségeket.
2011. ápr. 10. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
élvezés után arra vágyok, hogy felöltözz és hazamenj. majd kereslek...
2011. ápr. 10. 01:09
 8/9 anonim válasza:
Az elélvezés hatására csökken a férfiakban valami hormonszint, aminek azért nem tudom megmondani a nevét, mert amőbáztam biológiaórákon. :) Szóval a lényeg, hogy attól még szerethet, tényleg mindenki másként reagál. (Én pl. bújok szex után, ha tényleg szeretem a lányt, és viszonylag gyorsan kikászálódom az ágyból alkalmi szex esetén. De hallottam már olyanokról is, akik mindig bújnak, meg olyanokról is, akik sosem. Szal emiatt ne aggódj, ez önmagában semmi.)
2011. ápr. 10. 05:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen.Tipikus "kösz jol esett,itt hagyjuk abba fáradt vagyok." -.-"

ismerös...ilyenkor én sem tudom eldönteni miujság van velünk..ritka ha megszusszan mellettem,..egyébként szex után már kipattan az ágybol 5perc levegö vétel..majd zuhany és alvás.

2011. ápr. 10. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!