Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Élvezés után már nem is vágytok a romantikára?
Figyelt kérdés
A barátom amint elmegy, mintha kikapcsolták volna a romantikát. Semmi simogatás, képes oldalra fordulni és aludni. Nekem ez rosszul esik, mert én még vágynék egy kis gyengédségre, de a fiúknál ez tényleg nem természetes?2011. ápr. 10. 00:30
2/9 anonim válasza:
Én a barátomnál pont az ellenkezőjét tapasztalom. Szeretkezés után bújik, simogat, puszilgat, szépeket suttog a fülembe, főleg, hogy mennyire szeret... Nem lehet, hogy a barátod csak a testi élvezetek miatt szexel veled, nem pedig szerelemből szeretkezik? :/
20L-22F több, mint 3 éve együtt...
3/9 Panda Péter válasza:
embere válogatja. én kifejezetten szeretem. de (mint az előző válaszadótól ez kiderült) ezzel nem mindenki van így.
5/9 anonim válasza:
én utána még sokat foglalkozok a barátnőmmel, néha túl sokat is :) lehet, hogy pont ilyen típus vagyok, aki szereti a barátnőjét simizni, hozzábújni, de tudom, hogy kell ez neki és jól esik mindkettőnknek. Romantika nélkül a szeretkezés csupán egy sima dugás, nem több. Az úgy pedig - nekem- gáz.
6/9 anonim válasza:
Előtte se nagyon. Egy férfi ne gügyögjön hülyeségeket.
7/9 anonim válasza:
élvezés után arra vágyok, hogy felöltözz és hazamenj. majd kereslek...
8/9 anonim válasza:
Az elélvezés hatására csökken a férfiakban valami hormonszint, aminek azért nem tudom megmondani a nevét, mert amőbáztam biológiaórákon. :) Szóval a lényeg, hogy attól még szerethet, tényleg mindenki másként reagál. (Én pl. bújok szex után, ha tényleg szeretem a lányt, és viszonylag gyorsan kikászálódom az ágyból alkalmi szex esetén. De hallottam már olyanokról is, akik mindig bújnak, meg olyanokról is, akik sosem. Szal emiatt ne aggódj, ez önmagában semmi.)
9/9 anonim válasza:
Az én párom is ilyen.Tipikus "kösz jol esett,itt hagyjuk abba fáradt vagyok." -.-"
ismerös...ilyenkor én sem tudom eldönteni miujság van velünk..ritka ha megszusszan mellettem,..egyébként szex után már kipattan az ágybol 5perc levegö vétel..majd zuhany és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!