Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Tudom hogy béna vagyok. Na de ennyire? :\
17 vagyok. Van egy 21 éves barátom, nagyon jó vele minden, elvisz mindenhova, és nagyon kedves, előzékeny. Nagyon szeretem és azt hiszem ő is engem.
Én még szűz vagyok, már 4-szer próbáltunk szexelni, de mindíg nagyon fájt, és abba kellett hagynunk...
Mit tehetnék? Nem akarom kielégületlenül hagyni, de énis át szertném már élni vele a szexet...
mit lehetne tenni hogy ne fájjon annyira, hogy még belém se tudja tenni egyszer se? :S
szépen kérek mindenkit csak normális válaszokat, tényleg fontos lenne ez nekem...
nem vagy béna. nem tehetsz róla, h nem sikerül, mert nagyon fáj!
szerintem kérj valamilyen orvostól segítséget, biztos, h tudnak valamilyen módszereket, h sikerüljön! és ezért ne magadat hibáztasd!
szerintem próbálj meg maszturbálni ujjal. először csak 1 majd 2 és egyre több ujjal.
szex előtt előjáték!! lazulj el, a barátod ujjazzon és nyaljon, így sokkal egyszerűbb lehet/lesz
Szerintem még nem vagy rá felkészülve lelkileg és testileg se. Elég hosszú az előjáték? Kényeztet 1 órán át a barátod előtte? Esetleg előtte orálisan kielégíthetne, aközben mindenképp tágul és nedvesedik a puncid. De én azt javasolnám, hogy inkább hanyagoljátok a dolgot, mert így csak rágörcsölsz, hogy mi lesz, ha megint nem megy, és csak méginkább fájni fog... Inkább tartsatok 1-2 hónap szünetet, addig kényeztessétek egymást kézzel- szájjal és akkor próbálkozzatok megint, ha tiszta szívedből szeretnéd, kívánod, és egy csepp félelem sincs benned.
20L
"Kényeztet 1 órán át a barátod előtte? Esetleg előtte orálisan kielégíthetne"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!