Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy tipikus "házisárkány"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tipikus "házisárkány" megváltozhat? Hogyan? Szörnyen viselkedek a férjemmel.

Figyelt kérdés

Mindenért csesztetem és piszkálom. Mindenért!!!!

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen szemét? Ő nem bánt engem sehogy.

2011. ápr. 7. 23:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
49%

Ha mindened meg van,akkor elmehetsz a héten egyszer önismereti tréningre egy pszichiáterhez.

Csernus doki tart ilyet.5-10 alkalom és megváltoztathatja az életed.

Ha ezt nem vállalod,akkor kezd el sportolni.

Nálunk is volt egy ilyen korszak.Mikor már tényleg elviselhetetlen lett a nőm,azt mondtam,hogy heti 3-4 boksz aerobik-spinning,vagy vége.Eljárt szépen edzeni és lehiggadt,nem volt ereje b@szogatni,mindenféle értelmetlen marhaságért.

2011. ápr. 8. 01:30
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Edzeni nem tudok elmenni, mert a pici miatt nem menne.

De megpróbálom magam visszafogni. az a baj, hogy nincs hol levezetnem a feszültséget. És rajta csattan minden.

Ki kell ebből másznom gyorsan.

Csernus dokihoz is elmennék, ha arra laknék.

Biztos benne van az is, hogy minden problémám bennem marad és nincs kivel megosztanom.

2011. ápr. 8. 06:26
 23/27 anonim ***** válasza:
Én fiatal vagyok ugyan,de nekem is el szokott durrani az agyam a semmiért,mert basromságokat bebeszélek magamnak,régen aza kkori barátaimmal mindig veszekedtem,mostanra már odáig jutottam,h inkább csendben maradok,és belegondolok,h van értelme ugatni?Úgyis én fogom szarul érezni magam,olyankor inkább kimegyek és elszívok egy cigit és elgondolkodok a dolgokon,ha úgy látom,h jó,h nem kiabáltam,akkor odamegyek és megszeretgetem a párom,ha pedig jogosnak találom ezután is a kiakadást,akkor megbeszélem vele,de nem köcsög módon!:) Próbálj mindig elgondolkodni kicsit a dolgokon,h mennyire van értelme,és h segít e vmit az,h cseszteted.
2011. ápr. 8. 12:11
 24/27 A kérdező kommentje:

Nem, semmi értelme a piszkálódásaimnak. Néha úgy viselkedek, mint egy óvodás.

Ma reggel, amikor felkeltem, megfogadtam, hogy kedves leszek és kussolok. Meg is lett az eredménye. Szép napunk volt. És rájöttem, hogy semmi értelme ennek a dolognak, amit művelek. És nem is Vele van a bajom, hanem saját magammal.

Most videón nézem Dr. Csernus előadásait és remélem segíteni fog. :)

2011. ápr. 8. 23:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Akkor ezek a vidik is érdekesek lehetnek neked.

http://www.youtube.com/watch?v=J9NOpa0AJuM&feature=related

2011. ápr. 8. 23:29
 26/27 anonim válasza:
sikerült megváltoznod?
2012. ápr. 12. 01:22
 27/27 Denta válasza:
Update?
2022. jan. 25. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!