Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy tipikus "házisárkány"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tipikus "házisárkány" megváltozhat? Hogyan? Szörnyen viselkedek a férjemmel.

Figyelt kérdés

Mindenért csesztetem és piszkálom. Mindenért!!!!

Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen szemét? Ő nem bánt engem sehogy.

2011. ápr. 7. 23:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Rengeteget dolgozik és kevesebb idő jut rám. A gyerekekkel foglalkozik és azért együtt is megyünk ide-oda, de nekem kevés. Azt mondja, több lenne az együttlét, ha nem csesztetném, mert ilyenkor elmegy a kedve tőlem, olyan visszataszító a modorom. És lássuk be, valóban így van.

Szeretem a párom, nagyon. Tehát irritálni nem irritál.

Azt mondja, hogy egyszerűen hagyjam békén amikor dolgozik, ne piszkáljam.

Itthon melózik. Napi 24ből 16-ot tuti.

Én a gyerekekkel vagyok, a picink 1 éves.

2011. ápr. 7. 23:56
 12/27 anonim ***** válasza:

jaja értem én de ezt csak magadban tudod megtalálni és leállítani.Lehet hogy hülyén fog hangzani de talán meditálhatnál.:)

Vagy azt próbáld meg hogy ha éppen leszólnád akkor nem szólalsz meg és veszel egy nagy levegőt majd kifújod.

Nálam ez működik bár én mindent el tudok nyomni.

2011. ápr. 7. 23:59
 13/27 anonim ***** válasza:
21%
nők..
2011. ápr. 8. 00:01
 14/27 A kérdező kommentje:

De hogyan nyomjam el? Na meg lehet az is baj, hogy nincs kivel megbeszélnem a problémáimat. Nincsenek barátnőim, akikkel bizalmasabb viszonyba lehetnék. Szóval nem tudom. Meditáljak? Jól hangzik, de mikor? 1 éves bébi mellett?

Elkezdtem szedni a magnéziumot, állítólag jó hatással van az idegrendszerre. Emellett be kéne kussolnom :D

15/27 A kérdező kommentje:
pasik..... :D
 16/27 anonim ***** válasza:

Én egy év alatt jutottam el arra a szintre hogy nem tudok senkire haragudni és próbálom boldogan élni az életet.

De ez hosszú fojamat nem egy nap alatt fogsz megváltozni.

Én sok mindenbe belekezdtem és érdekesnek találtam mire idáig eljutottam.Persze vannak olyan emberek akikkel nem jövök ki de olyankór megpróbálok nem beszólni nekik.

2011. ápr. 8. 00:04
 17/27 anonim ***** válasza:
A meditációt nem úgy kell elképzelni, hogy most veszek egy bérletet egy csoportba majd ott megtanítják, és ott együtt meditálunk. Otthon is lehet, pl. én mikor lefekszek akkor szoktam egy kicsit. Berakok egy meditációs zenét, majd többet nem gondolok a gondjaimra hanem hallgatom a zenét és hagyom az agyam, hogy tájakat, pillanatképeket képzeljen el. Nekem ennyiből áll a meditáció. Mert többre nincs időm.
2011. ápr. 8. 00:14
 18/27 anonim ***** válasza:

1.válaszoló vagyok és én is pasi:D

Azzal hogy felvetetted a problémád már elkezdtél változni.

Na akkor kezdjük az elején.

Mit érzel akkor amikor elkezded csesztetni?Harag ,gyülölet.... Nem kell leírni csak gondold végig hogy miből eredhet ez a reakciód.

Elnyomni az érzéseket nem egyszerű és nem egészséges az is biztos.De nálam ez ugy működik hogy nem veszek róla tudomást.Ezt talán megpróbálhatod hogy ha jön az az érzés hogy most lekiabálod a fejét akkor elhajtod ezt és a gondolatodat eltereled valami szépre vagy valami elfoglaltságba kezdesz vagy egy zenét kezdesz dúdolni..

2011. ápr. 8. 00:14
 19/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos én is ilyen vagyok(tam)..de mára már

rengeteget változtam!

Ugyanis nekem anyám ilyen agresszív,kiabálós stb.

És sajnos én ezt "hoztam"otthonról!Ő egy percig sem tiszeli apukámat!Az ex pasimmal én is ilyen voltam,együtt voltunk 3.5 évig..

De amikor megismertem a férjemet akkor éreztem,hogy érte érdemes megváltozni és jobb embernek lenni!

Sikerült is kb.80%-ban(néha még kiakadok én is,de próbálom visszafogni magam)

Nagyon szeretem a férjem és nem szeretném a saját "hülyeségem"maitt elveszíteni őt!Valóban 6 évvel ezelőtt nem gondoltam,h én is megtudok változni,de sikerült!

Mindent a szerelemért!:))

2011. ápr. 8. 00:24
 20/27 anonim ***** válasza:
Az emberek nem változnak előnyükre, csak hátrányukra. Egy nap nála is betelik a pohár és akkor jobb esetben rendesen leordít, vagy később fog hazajárni, vagy keres valaki mást magának. És ezért egyedül te leszel a hibás.
2011. ápr. 8. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!