Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már hogy kihasználna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már hogy kihasználnak a nők?

Figyelt kérdés

Egyik szexuálisan, másik érzelmileg, harmadik pénzügyileg. Egy időben, több nő.

Hmm?

2011. ápr. 7. 23:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak pénzügyileg, ami érzékenyem érintett, tehát érzelmileg is.

Hogy szexuálisan ki használt ki kit az vitatható lenne, de így utólag rossz belegondolni, hogy volt egy saját bejáratú kurv@m akit a barátnömnek neveztem.

2011. ápr. 7. 23:13
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
már ne is haragudj, de csak a hülye pasik (más néven: papucsok) engedik, hogy kihasználják őket a nők... ezért nem szabad külső alapján ítélni, mivel biztos vagyok benne, hogy a szebb lányok szokták inkább kihasználni a pasikat... "nem minden arany, ami fénylik"
2011. ápr. 7. 23:14
 3/10 anonim ***** válasza:

1 Szexuálisan nemtud kihasználni, mert én használnám ki:P

2 Érzelmileg használtak már ki az elég rossz volt:(

3 Pénzügyileg sem tudnak kihasználni, mert csóró vagyok xD

2011. ápr. 7. 23:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Sosem volt még, hogy egy az egybe megmondták volna csak szexre kellesz? Kibszott szarul tud esni... már az érzelmi vetülete, az azért mindig ott van, annak ellenére, hogy mennyire jó a szex.
2011. ápr. 7. 23:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Még nemfordult elő ilyen h megmondták volna h csak szexre kellek. Gondolom csak akkor esik ez sz@rul ha te érzel iránta valamit. Gondolj arra, hogy legalább őszinte.
2011. ápr. 7. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is volt, hogy nem mondták meg, de akkor is csak arra kellettem. na az milyen szar.
2011. ápr. 7. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
A pasik sem mondják meg a lányoknak, hogy "csak szexre kellesz". Gondolom a lányok tanulnak, ha van kitől...
2011. ápr. 8. 01:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Hajaj, csakis... rendes tisztesseges no olyan mint a feher elefant, allitolag letezik csak meg senki se latta...
2011. ápr. 8. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne legyen egy időben több nőd, egyre jobban oda tudsz figyelni, hogy ne használjon ki. :D
2011. ápr. 8. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:

"A pasik sem mondják meg a lányoknak, hogy "csak szexre kellesz". Gondolom a lányok tanulnak, ha van kitől..."

Tudtam, hogy lesz egy ilyen hozzászólás. Természetesen erről is csak a férfiak tehetnek!

2011. ápr. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!