Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan keveslem a találkozásokat? Vagy adjak neki időt, és ne kapkodjak?
Már harmadik hónapja vagyunk együtt, de lassan már nem tudom mit gondoljak.
50 km-re lakunk egymástól, nincs kocsija, busz nem jár csak napi kétszer erre, reggel és este.
Nete nincs, így még msnen se tudunk beszélni, telefonon ha keresem, nem ír vissza.
Két-három hetente szoktunk találkozni, ekkor tud kocsit kérni a haverjától.
De akkor is pár órára, és én ezt nagyon keveslem, többet szeretnék vele lenni.
már beszélgettünk erről, mondta hogy legyek türelemmel, igyekszik minél többet majd eljönni. Mondtam azt is neki, hogy aludjon nálunk, külön házrészben lakok anyuméktól, nem is zavarnának.
Sokat kell dolgoznia, sokszor hétvégén is, ezért nem tud eljönni sűrűn, meg lehet nincs pénze, csak ezt ugye egy pasi nem hirdeti. Pláne egy nőnek.
Az érzelmeit se tudja nagyon kifejezni, érez valamit, már többet, és ezért van velem, és ő ilyen szokott lenni, elején távolságtartó, de aki kibírja mellette ezt, amellett megmarad évekig.
Higgyek neki?
Mi a véleményetek , szerintetek várjak, vagy szakítsak vele?
Nem, ez igaz!
Én már neten is megnéztem a menetrendet, és szinte körbeutazza a fél megyét, három átszállással, amire rámegy az egész napja.
Sajnos itt a Bakonyban a falvak között nem járnak csak ritkán a buszok, ez nem Pest, hogy tízpercenként megy a következő járat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!