Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan keveslem a találkozáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan keveslem a találkozásokat? Vagy adjak neki időt, és ne kapkodjak?

Figyelt kérdés

Már harmadik hónapja vagyunk együtt, de lassan már nem tudom mit gondoljak.

50 km-re lakunk egymástól, nincs kocsija, busz nem jár csak napi kétszer erre, reggel és este.

Nete nincs, így még msnen se tudunk beszélni, telefonon ha keresem, nem ír vissza.

Két-három hetente szoktunk találkozni, ekkor tud kocsit kérni a haverjától.

De akkor is pár órára, és én ezt nagyon keveslem, többet szeretnék vele lenni.

már beszélgettünk erről, mondta hogy legyek türelemmel, igyekszik minél többet majd eljönni. Mondtam azt is neki, hogy aludjon nálunk, külön házrészben lakok anyuméktól, nem is zavarnának.

Sokat kell dolgoznia, sokszor hétvégén is, ezért nem tud eljönni sűrűn, meg lehet nincs pénze, csak ezt ugye egy pasi nem hirdeti. Pláne egy nőnek.

Az érzelmeit se tudja nagyon kifejezni, érez valamit, már többet, és ezért van velem, és ő ilyen szokott lenni, elején távolságtartó, de aki kibírja mellette ezt, amellett megmarad évekig.

Higgyek neki?

Mi a véleményetek , szerintetek várjak, vagy szakítsak vele?

2011. ápr. 7. 22:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát így nincs sok értelme. Akkor ha jól gondolom a 3 hónap alatt, max 6x találkoztatok. elég kevés.
2011. ápr. 7. 22:48
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen, kb ennyiszer...Épp ez a bajom.

Ja, amúgy 22L vagyok :)

2011. ápr. 7. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:

És a barátod hány éves? Azt nem lehetne megoldani, hogy a hétvégken, amik közben kimaradnak, te mennél el hozzá egy kicsit?

Még szerintem várhatsz 1-2 hónapot, hogy kicsit jobban megismerjen, oldódjon melletted. Aztán szerintem, ha neki is van kedve, bátran aludhatna is nálad, hisz ahogyan írod, megoldható, és szívesen látod. Így többet tudnátok együtt lenni.

2011. ápr. 7. 23:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Ö 24 éves. Addig nem akarom mondani neki hogy menjek hozzájuk amíg ő nem mondja.

Köszönöm az eddigi kommenteket, lehet csak én dramatizálom túl, de én nagyon szeretem.

2011. ápr. 7. 23:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Értem, szóval ő még nem hívott el magukhoz. Én is így lennék akkor, megvárnám, míg ő hív el.

Én azt mondom neked, bármennyire meg fogod is szeretni, nagyon figyelj rá, valójában mennyire érdekled őt. Most még ezek alapján nem lehet tudni, hogy tényleg a körülmények olyanok, hogy nem tud veled gyakrabban találkozni, vagy nem is akar.

De ha még eltellik így 3-4 hónap, és még mindig nem hívott el őhozzájuk, az nem fog jót jelenteni. (Remélem, nem így lesz.)

2011. ápr. 7. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Már nem is azért, de miért nem válaszol, amikor írsz neki? Meg ha sokat dolgzik, akkor hova megy el a pénz? Miért nincs nete? Biztos, hogy nincs nete? Hány barátnője van még ilyen kifogásokkal rajtad kívül? Nem csak egy csaj kell neki, aki ott van, amikor neki jólesik?

Ez olyan, hogy te elhiheted neki, hogy nem képes kifejezni az érzelmeit, és igazából az is lehet, hogy mind igaz, amit mond (bár szerintem ha egy pasit igazán érdekel egy nő, akkor meg sem lehet állítani), de vajon te ilyen pasit akarsz? Ezt kell eldöntened. Mert lehet, hogy van olyan nő, akinek ez tökéletesen megfelel, de ha te nem ez a típus vagy, és olyan férfira vágysz, aki igenis kimutatja mit érez, ott van, amikor szükséged van rá, akkor lehet, hogy ő nem a te embered. Tökéletesen összepasszol viszont egy olyan nővel, aki nagyon elfoglalt, nemigazán ér rá a pasiját babusgatni, viszont szüksége van a tudatra, hogy van mögötte egy férfi, akitől szintén nem várja el, hogy babusgassa őt. Különbözőek az igényeink, nem biztos, hogy rossz ember, de lehet, ogy nem illetek össze, ezt neked kell eldöntened. Viszont abban ne higyj, hogy megváltoztatod, ha úgy döntesz, hogy vele maradsz, akkor ne várj többet és a fura szokásaival együtt kell elfogadnod.

2011. ápr. 7. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Még adj neki egy kis időt, az én barátom is a kapcsolatunk elején kevesebbet keresett, nem érezte azt a nagy szerelmet irántam, amit most...de mondjuk én ezt tudtam is, éreztem, de elfogadtam, kivártam, és mostmár tudom, hogy én vagyok a mindene...

Bár nálunk azért nem 2heti találkozásokról volt szó, hanem 2naponta, és ha 2-3nap kimaradt, már azért nem nagyon tetszett neki...de a te pasid lehet kicsit lassabb...adj neki időt, de vhogy próbáld meg rávezetni, hogy meghívjon téged magához...mert azért így elég fura szitu.

2011. ápr. 7. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Ma 23:22 vagyok, és sajnos tudok kapcsolódni a fenti válaszhoz is. Most még ne gondolj rosszra, de "légy résen".

Nekem fél évig volt így barátom kb, ahogyan most van neked, szinte az egész szitu passzol. Egy óra volt köztünk busszal, ő sokszor dolgozott szombatonként is, bár neki pénze sok volt, azzal nem volt baj utazás szempontjából. Mindig ő jött hozzám, vártam, hogy majd elhív ő is hozzájuk, de nem hívott soha. Ha szombaton dolgozott, akkor vasárnap már nem akart eljönni hozzám, mert "fáradt", de nem hívott engem sem, akkor sem, ha már 3 hete nem látott. Az érzéseit soha nem fejezte ki, ha én kifejeztem az enyéimet, arra semmit nem reagált. Nála van otthon net, de sokszor 3-4 napig nem beszélt velem, mert "fáradt", bizonyos íméljeimre nem is válaszolt. Fülig bele voltam esve, szerettem. De nem bírtam így sokáig. Mikor kerek perec rákérdeztem az egészre, főleg arra, én miért nem mehetek hozzájuk, hogy többet találkozzunk, világos választ nem adott, csak ezt: "legyünk akkor barátok, abból mindig lehet több."

Pont rám illik, amit a fenti válaszoló írt. Én voltam neki a csajszi, akit elő lehet venni, mikor neki kényelmes, és akkor lehet kicsit talizni vele, de ennyi. Semmi erőfeszítést nem tett volna meg értem, csak ha épp kényelmes volt neki, kellemesen elvolt velem.

Szerettem, de utólag örülök, hogy vége, mert nem ezt érdemlem. És tényleg, ahogyan fent írta is a válaszoló, nem is feltétlenül rossz ő, csak szimplán ilyen.

23 / L

Szóval remélem, a ti történetetek nem így alakul majd.

2011. ápr. 7. 23:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Igen, nem rossz ember, mert helyén van a szíve, csak lehet tényleg ilyen, így kell elfogadnom.

Csak barátnőmék beleültették a bogarat a fülembe, hogy lehet van otthon neki egy másik/harmadik/... nője, és ezért nem ér rám. Ezzel magyarázna mindent, de nem akarom gyanúsítgatni.

Nekem jelenleg meg is felel, meg nem is ez az állapot, én is elég elfoglalt vagyok, csak én már belezúgtam, így szeretnék több időt vele tölteni. Lehet neki ez mér nem alakult ki.

Igazatok van, várok még pár hónapot, addigra minden kiderül.

2011. ápr. 8. 06:33
 10/11 anonim ***** válasza:
A srác kamuzik :) nincs olyan h napi 2x megy busz legritkább estben is 3 óránként járnaka buszok mindenhol szóval a gyerek kamuzik vagy csak nem akar veled találkozni :)
2011. ápr. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!