Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szívesen összejönnétek egy olyan lánnyal, aki az iskolát és a veled való találkozásokat kivéve nem megy sehova?
Úgy értem,hogy nem bulizik egyáltalán,nem barátnőzik,inkább otthon ül és olvas,filmet néz,tanul,főzni "tanulgat".Barátai nincsenek,de neki elég,hogy van egy szerető családja:)Afféle "mormota".
19/L
Össze, bár az ilyen lányok esetében mindig fenn áll a veszély, hogy a pasija lesz a hobbija. Az pedig a pasi számára nagyon durván nyomasztó tud lenni.
26/f
Még szép! :D bár ha barátai nincsenek, elég érdekes jelleme lehet... Nekem csak ez számít, persze csúnya se legyen, de nálam nem ez az első, ha jól kijövök egy lánnyal, már nem érdekelnek a szépség hibák :)
18/f
Nem utasítanám el kapásból, az biztos, mivel én sem vagyok sokkal különb.
24f
A mormota gondolom azt jelenti hogy sokat alszik. Én elbírnám viselni ha egy ilyen lánynak én lennék neki a hobbija, főleg ha amúgy nagyon tetszik.
26 ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!