Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szívesen összejönnétek egy olyan lánnyal, aki az iskolát és a veled való találkozásokat kivéve nem megy sehova?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nem bulizik egyáltalán,nem barátnőzik,inkább otthon ül és olvas,filmet néz,tanul,főzni "tanulgat".Barátai nincsenek,de neki elég,hogy van egy szerető családja:)Afféle "mormota".
19/L
2011. márc. 5. 21:19
11/12 anonim válasza:
jah én meg kocka vagyok:D az is ugyanolyan kb csak vannak haverjaim
f17
12/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, bár még nem volt barátom, de az biztos, hogy nem ő lenne a hobbym, és nem akaszkodnék rá egész nap, de az is fontos, hogy nekem pont olyan pasi kéne, akivel ki tudnék "törni" ebből az életformából.
Bocsi, hogy lány létemre írtam, de már tudod, hogy nem vagy egyedül.:P
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!