Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért történik ez velem? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem? Mi lenne a leghelyesebb dolog? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a barátomat megcsaltam az egyik barátommal, és nagyon lelkiismeret furdalásom van. Megbántam! Soha többé nem tennék ilyet.Ez kellett ahhoz hogy rájöjjek mennyire fontos nekem, és hogy mennyire szeretem. folyton azon agyalok, hogy vajon ő nem csinálta-e ezt velem mint én vele:S Annyira szeretem, hogy az már fáj. Ha egy fokkal hangosabban beszél egyből azt hiszem hogy nem szeret, és könnybe lábad a szemem.. Nem akarom neki elmondani semmiképpen sem, mert elhagyna, és azt nem élném túl!:( Van amikor elkezdek sírni mikor mondja hogy mennyire szeret, és´kérdezi hogy mi a baj, de meg sem tudok szólalni... szerintem megfogja tudni:(
2009. febr. 28. 20:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
de ő ezt így gondolja, hogy ha valakit szeretek akkor enm csalom meg, és én nagyon szeretm, de azt gondolmá, hogy csak mentegetőzök és félrebeszélek..:(
2009. febr. 28. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Akit igazán szeretsz, azt nem hagyod hazugságban élni. Gondold ezt át...
2009. febr. 28. 20:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
annyiban igaza van ha igazából szeretnéd nem tetted volna eszedbe sem juthatna, nem csak ragszkodsz hozzá?
2009. febr. 28. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha te elmondod neki h megcsokoltal egy mast akkor hujen fogja lereagalni es ha megis megbocsajt vlmi mar nem ugyanolyan lesz mint azelott...ha meg elmondod neki azt jelenti h szamitott neked valamit az a csok...felejtsd el a azt a csokot es lepj tul rajta mert sajat magadnak is rosszat csinalsz...Szerintem nem olyan eletbe vago dolog,barkivel elofordulhat,nem latom ertelmet h elmond neki
2009. febr. 28. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Éljünk boldog, tartós kapcsolatot őszinteség nélkül? Az úgy nehezen megy.

Bár egy rendes kapcsolathoz hozzátartozna az is, hogy senki mást nem csókolgatsz. Viszont ha már megtetted, legalább legyen egy kis gerinced, és valld be. Előbb-utóbb úgyis kiderül, akkor csak még rosszabb lesz, és addig is emészted magad. Neked is könnyebb lesz utána.

2009. febr. 28. 21:18
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Maskor ne csinalj ilyet! Csak akkor mondd el a baratodnak ezt a csokot, ha elakarod vesziteni ot! Ha egyutt akarsz maradi vele, akkor ne viselkedjel gyerekesen, noljel fel, es ne szolj semmit, de a lenyeg, viselkedj!!!
2009. márc. 1. 05:12
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

Mi van??!!

A becsület már nem erény?!

2009. márc. 1. 10:27
 18/20 Voguelilias ***** válasza:
59%
Nekem a barátom ma mondta el, hogy részegen megcsalt (csókolózott egy másik lánnyal). Kutyát nem érdekli,hogy részeg volt-e ez tény. De imádom és megbocsájtottam neki. És örültem, hogy elmondja. Igaz most válságba van a kapcsolatunk is. Hibát követtél el, de legyél őszinte legalább korrekt vagy. De gondolj bele sok esetben ez megerősíti a kapcsolatot. Miért ne veletek vagy velünk történne ez meg?
2009. márc. 1. 14:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben a te döntésed, hogy elmondod-e neki vagy nem. Végül is csak annak a barátnak a diszkréciójára építhetsz, ha ő nem árul be a barátodnál akkor nyugodtan elfelejtheted a dolgot. Viszont itt csak egy probléma merülhet fel, hogy neked mennyit jelentett az a csók.

Ha elmondod neki akkor az a baj, ha nem mondod akkor meg azért lesz mérges, ha kitudódik.

Te is tudod, hogy milyen nagy hibát vétettél. Igazából az ilyesmivel nem szabad játszani. Meg aztán, akit testvérként szeretünk azt nem csókoljuk meg. Lehet jobban jártál volna, ha csak egy öleléssel vigasztalod. Egy kapcsolatot komolyan kell venni szerintem.

2009. márc. 1. 17:07
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az a barát biztosan nnem fogja neki elmondani, mert nagyopn megbízható.. jó most nem erre alapozok..

azt hiszem el fogom mondani neki, de még nem.. nem tudom rászánni magam..:S majd ha már végszükséges lesz..:S

2009. márc. 1. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!