Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem? Mi lenne a leghelyesebb dolog? Mit tegyek?
hogy csaltad meg?
csak csók?v szex ?
Sztem el kéne mondanod.:S Előbb-utóbb úgyis megtudja, és ha tőled tudja meg, akkor még van esélyed, hogy veled maradjon. Mondd el neki, hogy mennyire megbántad, és soha többé nem tennél ilyet. Ha semmi nem jön be, mondd neki, hogy egyenlítésként ő is kipróbálhatja valaki mással...:D Lehethogy belemenne.
Tényleg mondd el, mert így nem fogsz tudni vele lenni a lelkiismeretfurdalás miatt... Jobb előbb, mint később.
csók volt :(
de nem ez volt az első.. 1 éve vagyunk együtt és a kapcsolatunk elején is volt egy ilyen csók ..:(
azért tettem, ezt a megcsalást, mert azzal a barátommal nagyon jóba vagyok mintha testvérek lennénk és el volt szomorodva hogy neki sosincs barátnője, és azt akartam hogy jobban érezze magát és tudja h nincs elveszve.. én nagyon szeretem őt és egy kicsit boldogabbá akartam tenni, de enm mértem fel a helyzet súlyát..:(
Jaj, Te...
Nagyon sajnálom... De el kell Neki mondanod... Muszáj, h őszinte legyél vele.. ha mástól tudja meg az nem lenne jó... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!