Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen piákkal lehet bevágódni a lányoknál?
Mindenfelé hallani olyat hogy ha erre meg arra meghívsz egy lányt a diszkóban akkor hát ízé meghálálja.
Én persze tudom hogy ezekből gyököt kell vonni de mégiscsak ebbe az irányba akarok elindulni.Beérném kb annyival is hogy ha megjelenek egy társaságban ilyen olyan piákkal akkor azért fel tudjam magamra hívni a figyelmet hogy" Nahát ez a srác nem sz@rral gurigázik,jó izlése van és ad a mínőségre.....biztos "más"területen is nagyon figyelmes".
Szal előnyösebb helyzetből induljak a kegyekért mintha csak az n+1edik fazon lennék a szürke társaságban egy egy laza összejövetelkor.
23:45
hát ha már így ajánlod akkor valami kezdőknek valót amit nemigen tudok elrontani.írtam vala hogy korábban nem ittam én sem,kevés a rálátásom
kösz
Diszkó: a piára meghívás egy lehetőség, hogy valakivel ismerkedj.. Időt biztosít a pasinak, hogy megmutassa, kifejezze magát, meg ilyenek.
Ha valahova viszed a piát, a koktélokat, meg házilag bekeverős dolgot szerintem felejtsd el.
És arra is készülj fel, hogy amit viszel, esetleg csak odakerül az asztalra, és senki nem is tudja majd, ki melyik piát hozta :)
A Tescoba lehet kapni 500ft-é 2 lityis kannás bort. Tedd ki az asztalra és mond neki ezt: NEE, BA*MEG! VAN MÉG KABÁSZ IS :D WISZKIT? HÜLYE VAGY?
Nehezen hihető, de nekem ez bejött egy csajnál és meg is fektettem utána.
Nemrégen odajött hozzám egy csaj egy szórakozóhelyen, amikor ültem a pultnál és iszogattam.
Csaj: Khhhmmmm, öhhhhm, huhh de szomjas vagyok....(nézett Rám boci szemekkel)
Én: Akkor igyál valami, na csá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!