Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen piákkal lehet bevágódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen piákkal lehet bevágódni a lányoknál?

Figyelt kérdés

Mindenfelé hallani olyat hogy ha erre meg arra meghívsz egy lányt a diszkóban akkor hát ízé meghálálja.

Én persze tudom hogy ezekből gyököt kell vonni de mégiscsak ebbe az irányba akarok elindulni.Beérném kb annyival is hogy ha megjelenek egy társaságban ilyen olyan piákkal akkor azért fel tudjam magamra hívni a figyelmet hogy" Nahát ez a srác nem sz@rral gurigázik,jó izlése van és ad a mínőségre.....biztos "más"területen is nagyon figyelmes".

Szal előnyösebb helyzetből induljak a kegyekért mintha csak az n+1edik fazon lennék a szürke társaságban egy egy laza összejövetelkor.

2011. ápr. 6. 23:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Vmi drágább bor esetleg? Házi összejöveteleknél bejöhet.
2011. ápr. 6. 23:30
 12/28 A kérdező kommentje:

23:21akart lenni az előző

ja közben figyelemre méltó válaszok jöttek lám lám

2011. ápr. 6. 23:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

23:25-ös nagyon okos vagy. akkor máshogy írom, csak hogy te is megértsd

bacardi,mojito

2011. ápr. 6. 23:32
 14/28 anonim válasza:
Érdekes. Ezek csak megjátszák magukat. Aztán kannást meg 250 forintos üvegesbort isznak..:S Minden esetre nekem legtöbbször a kannás vált be!:D Komolyan mondom. Illetve a hubertus vagy jäger.
2011. ápr. 6. 23:35
 15/28 anonim ***** válasza:
Engem nem hívott meg a kiszemeltem semmire (nincs eleresztve anyagilag a srác, ahogy én sem... ezért nem várom el), azonban olyan édesen nyújtotta oda a saját fröccsöspoharát, hogy kortyoljak belőle, hogy ennél édesebbet el sem tudtam volna képzelni. Ennél jobb jel nincs, ha a sajátját osztja meg veled. Vagy csak én vagyok ennyire puritán, mindenesetre bennem ez maradt meg legjobban. :D
2011. ápr. 6. 23:38
 16/28 anonim ***** válasza:

23:21 vagyok

Diszkóban meghívást említettél, nem az, hogy valami házibuliba viszel piát, azért írtam a a kérdezést.

De ha társaságba viszel italt, azt is érdemes a társasághoz és alkalomhoz igazítani.

Ha bor, akkor jó minőségű legyen (és ne édes).

Pezsgő, ha olyan az alkalom.

Koktélhoz való töményet csak akkor érdemes vinni, ha van a helyszínen egyéb alkotórész, és van, aki elkészíti.

De tömény+gyümölcslé, vagy tömény+tonik biztosan összehozható, ezekhez vihetsz alapanyagokat (pl. Vilmos).

És van még jäger, ramazotti és hasonló magában is fogyasztható nem lányos-édes likőrök, vagy pl. Eristoff Red.

2011. ápr. 6. 23:41
 17/28 anonim ***** válasza:

Koktélok. De most te otthon kevernéd a piát és úgy vinnéd buliba, ugye, jól értettem?

Elmondom, nekem a gyümölcsösek jöttek be. És van néhány tejes, tejszínes is.

Mindig én készítem, én vagyok az egyetlen, aki érdekelt benne, és tud olcsón alapanyagot szerezni hozzá, engem még sosem hívtak meg italra.

Izgalmas, ha olyat keresel, amibe illóolajat teszel (és nem aromát). Na, abból tuti levágják azt, amiket írtál, hogy szeretnél, ez a plusz előny :D

2011. ápr. 6. 23:43
 18/28 anonim ***** válasza:
73%
nyugi, ettől a legeslegkevésbé se fogsz kitűnni a társaságból, ugyanaz az n+1 maradsz aki mindig is voltál és leszel. azaz lehetséges, hogy kikerülsz a szürkékből, de akkor bekerülsz az idegesítő nyomuló komplexusos idióták közé, ami még rosszabb. ezt a hülye ötletet. piával csajozni... beszarok
2011. ápr. 6. 23:44
 19/28 anonim ***** válasza:

23:43-as vagyok. Keressek neked olyan recepteket, amik nálunk beváltak?

21/L

2011. ápr. 6. 23:45
 20/28 A kérdező kommentje:
ja lehet hogy félreérthető a kérdés. társaságba vinném az italokat,a diszkót ánblok kerülöm csak amiatt hoztam szóba mert a diszkós történetekben magasztalják a pia "varázserejét"
2011. ápr. 6. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!