Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen piákkal lehet bevágódni a lányoknál?
Mindenfelé hallani olyat hogy ha erre meg arra meghívsz egy lányt a diszkóban akkor hát ízé meghálálja.
Én persze tudom hogy ezekből gyököt kell vonni de mégiscsak ebbe az irányba akarok elindulni.Beérném kb annyival is hogy ha megjelenek egy társaságban ilyen olyan piákkal akkor azért fel tudjam magamra hívni a figyelmet hogy" Nahát ez a srác nem sz@rral gurigázik,jó izlése van és ad a mínőségre.....biztos "más"területen is nagyon figyelmes".
Szal előnyösebb helyzetből induljak a kegyekért mintha csak az n+1edik fazon lennék a szürke társaságban egy egy laza összejövetelkor.
soha nem hívok meg csajokat piára, mégis fel tudom szedni őket, akár egy éjszaka erejéig. akinek szimpatikus vagy, annak piameghívás nélkül is tetszel, de ha nem vagy szimpatikus és meghívod piára, vigyorogva el fogja fogadni.
21F
részben azért is kérdezem mert korábban megvetettem az alkoholt,és egyszerűen nem vagyok igazán otthon e téren
ja amúgy azt tudom hogy az ital önmagában nem billenti át a mérleg nyelvét....de reklámnak jó.írják itt is a gykn össze vissza hogy fel kell hívnunk magunkra a figyelmet,mert gyakran csak azért nem látják meg az emberben a szimpátiát mert nincs egyszerűen a lány látókörében.Először is oda kell kerülni valahogy
Ha megkérdezed, mit szeretnénk inni, az a legjobb :)
De ha annyira látszik, hogy csak azért hozol italt, hogy "megháláljuk", ott elvágtad magad... biztos lehetsz benne, hogy nem egy ital miatt akar bárki összejönni veled.
23:51
nos azért szélsőségekben nem gondolkozom.Tehát kifejezetten csajos italokat nem vinnék mert átlátszó papucsgyanús lenne.Nameg ha egyszerű hétköznapi polgár vagyok akkor nem olyan piákkal állítok be amit operabáli sznobok vedelnek mert az már tényleg szánalmas.Egyszerűen annyira akarok igényes lenni hogy tudják,rákészültem a partira és nem az utolsó pillanatban kaptam le valamit a fater polcáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!