Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy leszálljon a páromról?
ne foglalkozz vele, ha a barátodat érdekelné, már biztos észrevetted volna
ha sokáig folytatja akkor szólhatsz neki, hogy kopjon le, mert a barátodnak megvannak a maga igényei - ebből talán érteni fog, de semmiképp ne húzd hosszúra, mikor lekoptatod (róla)
Ne idegeskedj addíg, amíg a barátod nem reagál ezekre!!!
Nekem is volt egy kiscsaj, aki még a fényképét is felrakta a páromnak a saját adatlapjára, mintha járnának, de a párom nem foglalkozott vele, és megkérte hogy vegye le a képeket, igaz pár hét és álmatlan éjszakámba került, de levette.
Én ezt nem mutattam a páromnak, csak kedvesen megkérdeztem ki ez a lány, ő elmagyarázta, és ennyi.
Nem szabad ezen veszekedni, pláne ha alaptalan, azzal magad alatt ásod a gödröt, és csak a csajnak adsz örömöt, hogy miatta veszekedtek, légy okosabb!
Az a tapasztalatom hogy hiába vernék patáliát, ha akar, akkor úgyis megcsal, ha fejen állok is...
Bízz a párodban, és benned valamint a szerelmetekben és nem lesz gond, a csaj meg lekopik idővel!
Eddig okosan csinálod, csak így tovább!
helyes, én is :P
ha tényleg ennyire böki a csőröd lehet 3 is ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!