Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor verjem meg, hogy leszálljon a lányról, vagy mi?
17f vagyok és van egy 19 éves gyerek.
Van egy 16 éves lány akibe szerelmes vagyok és ő járt azzal a 19 évessel de most szakítottak és nem akarja felfogni h vége de én meg járni akarok a lánnyal és így nincs nyugi h ő nem áll le :@
Mit csináljak ? Nem vagyok egy kigyúrt állat mégis arra gondoltam h nekimegyek és lesz ami lesz de nem tom :/
Tipp ?
Ha megvernéd a srácot mit érnél el?
Megmondom a 19 éves egyértelműen tudná, hogy félsz tőle..jobbnak tartod magadnál és mivel máshogy nem tudsz fölé kerekedni így az erőszakkal jössz ami a primitív emberek eszköze. Szóval majd a exbarátnője ápolná..téged leírna a csaj és hopp. Gondolkozz el rajta.
Ez kedves, de ezzel még nem oldod meg a helyzetet... :D
Inkább beszélgess a lánnyal, de ne úgy mint a ki rögtön rá akar tapadni. Előbb csak barátkozzatok össze. Gondolj bele, most van túl egy szakításon, és nem tudom, hogy milyen a csaj, lehet hogy úgy tűnik, semmi baja, de biztos hogy belül még nem emésztette meg a dolgot, akármiért is szakítottak. És előbb mindenképp a lánnyal beszélj, adj neki tanácsot, hogy hátha meg tudja oldani ő maga a dolgot azzal a ...-al. :D (csak ha még nem ismered -->) Ja, és fontos, hogy előbb tudd meg milyen belülről. Ne csak a külsőre menj. (remélem te nem vagy olyan, aki csak azt nézi, milyen jó segge van a lánynak)
Akkor verd be a pofáját, ugyan azt írtam semmi értelme, mert ezzel csak az jelölöd, hogy primitívség stb..de felejtsd el és üsd a fejét amíg mozog.
Ekkora rohadt görényt...gyakorlatilag csodálom, hogy eddig nem verted agyon..elhappolta a csajt előled..ezt ne hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!