Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mit mondjak neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit mondjak neki hogy leszálljon róla?

Figyelt kérdés
szaiasztok!fontos kérdésem van, kérlek normálisan válaszoljatok.két napja szakitottam a párommal,sok mindenben különböztünk és most jöttem rá h nem akarom ezt kapcsolatot,nem sok idő 3 honapot voltunk együtt... viszont most fenyeget,vissza akar kapni,folyton ugy mondd dolgokat h engem meg se kérdez h akarom e. pl volt egy ilyen h "majd akkor ezt a filmet megnézzük együtt", és nem mertem irni neki h sose fogjuk... csak anynit h majd meglátjuk.nemetmndtam már neki,h nemtudok benne bizni ha megfenyeget, stb... de mit tegyek h leszálljon rolam?anyámmal fenyeget,ami a legundoritobb dolog, h elmondja ami köztünk történt..22 éves vagyok ő 23.. van magánéletem amit anyámank se szivesen modnok el,mert tudom h nemhelyeselné,egyébként is rosszul van,betegeskedik.az exem meg mondta h ő sose tudna nekem ártani,másnap mégis ugyanugymegfenyegetett és majd később üzenetet irt h nem akar elvesziteni,mert ha én nem vaghyok akor senki más nem kell neki.pedig nemis voltunk együtt hosszu ideig.rettegtem és félek, és nemtudom hogy mit tegyek, mit mondjak neki,h végre felfogja h nem akarom,és ne merje tönkre tenni a családom.csak azért mert én nem akarok vele lenni,őrült az ilyen aki nemfogja fel,hoyg vége és hagyná a másikat.bocsi h hosszura siekredett de ideges vagyok.anita
2011. nov. 17. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nos, Kedves Anita. Nyugi. A pasi csak azért vergődik mert mindenáron vissza akar szerezni. Tehát, mindenre képes amitől azt reméli, hogy visszakaphat. Használd ezt ki. Megérdemli, mert fenyegetőzik és zsarol ami nem szép dolog. Mond meg neki, hogy időre van szükséged hogy átgondold a kettőtök dolgát, és ha beszél anyáddal akkor aztán végképp semmi esélye sem marad. Így kussba lesz. Kérj tőle időt, és szabadságot. A remény hal meg utoljára, úgy-hogy meg fogja tenni. G.e.c.i. vagyok?
2011. nov. 17. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Heló heló:D ahogy olvasom, csak domináns a gyerek meg beléd van zúgva, ha ilyeneket mond:) és miért baj, hogy anyukád megtudná mi volt?? A szex az természetes dolog két ember között:) A közös dolgokhoz meg annyit tudok hozzáfűzni, hogy akivel vagyok azzal egyetlen egy közös sincs bennünk, és így a kommunikáció is elég ramaty, na meg én táv kapcsot folytatok... Ha leakarod koptatni, akkor nyugodt hangnemben közöld vele, hogy mi a helyzet:)

Egy 17 éves gyerek.

2011. nov. 17. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.szóval a legjobb lenne ha időt kérnék? tanácstalan vagyok mert nem voltam még ilyen helyzetben.hétvégén mennék szülinapot ünnepelni,és nem akarom hogy elrontsa.
2011. nov. 17. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szólnék minél több embernek.
2011. nov. 17. 13:29
 5/7 A kérdező kommentje:
hogy érted h szólnál minél több embernek? hogy mondjam meg neki h vége hogy megértse, mindig azt mondja neki nem kell más, nem erőltetheti rám magát...utálom ezt..ha ki akarnak sajátitani...és ez betegség ha nem fogja fel...
2011. nov. 18. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Minél több barátnak, rokonnak, hogy legyen, aki megvéd, ha egy elborult pillanatában elkapna.
2011. nov. 18. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2011. nov. 20. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!