Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a gondolkodást nem egészen értem, (lányok) válaszolnátok?
Miért van az h, a (jelenlegi is) barátnőm ontja felém az olyan mondatokat mint, "ha én nem kereslek látom te sem keresel", "nem is hiányzok neked" néha bevágja a durci flegma sértődötett. stb..
Mindez azért mert ma pl nem beszéltünk. Minek kéne minden nap beszélni, meg ha ugy érzi már nagyon beszélni szeretne velem, mért tőlem várja el h felhívjam és próbálja ezt az orrom alá vágni, mé nem hiv csak egyszerüen fel h miujság. Nincs ebben semmi rosz.
Am. ezeknek a mondatoknak nem engedek teret., (helyre kell rakni sztem, persze nem durván) nem is bánt meg semmi...de kiváncsi vagyok nálatok lányok ez h is működik?
Volt olyan is aki leállt hisztizni mert h nem hivtam fel egy nap...és h most "mi bajom van (hozzáteszem ő egyszer nem hívott:D ), mé nem hívtam". Vagy h mé nem csörgetem vissza annyiszor ahányszor ő csörget.
Tudom h nem minden lány ilyen, na de mégis kiváncsi lennék a véleményetekre?
22:03
Adtam egy zöld pacsit, mert velem megtörtént, pedig én is úgy gondolkoztam annak idején, mint akinek a választ írtad. :)
Hát, én lassan két éve vagyok együtt a barátommal, de mikor nem találkozunk, akkor is minden(!) este beszélünk msn-en, ha másra nincs is idő/erő, mert valamelyikünk későn ért haza, csak annyit, hogy "itt vagyok, biztonságban hazaértem, jóéjt, szeretlek stb.).
Nem tudom elképzelni, hogy elteljen úgy egyetlen nap is, hogy ne kommunikáljunk valamilyen formában és szerintem ő sem.
Gondolom a barátnőd úgy érzi, nem hiányzol neki, vagy nem törődsz vele eleget.
Az alapján,amit írtál, mondjuk szerintem így is van.
Ha szerelmes lennél (ez csak az én véleményem), nem bírnád ki, hogy legalább egy percet beszéljetek naponta.
L/24
Szia. A nőket úgy nevelték, hogy még koszonni sem szabad elore, csak vissza - ha a ferfi koszon. A nő csak voszonozhat. ezt egy kicsit átlépik, de csak kenyszerbol - valojaban nagyon szar erzes, ha egy ferfi nem teper a nőért, és itt teperés alatt azt lertem, hoyg Ti allitolag egy pár vagytok, de a kapcsolat valojaban felemás, ő sokkal tobbet volna Veled, és nem bir, mert eltelik egy vagty 2 nap is ugy, hoyhg nem kezdemenyezed a kommunikaciot. Ő csapdaban van (egy nő), mert nem kezdemenyezhet - vagyis kezdemenyezhet, fizikai akadalya nincsen ennek, csak szar erzes.
Érted?
(35/L)
Értem minden kedves válaszoló véleményét...
Szerelemes (még), hm valóban nem vagyok, ezt a lány is tudja. Mint ahogy azt is, nem akarok komoly kapcsolatot egyelőre. Jó vele lenni tényleg, de ennyi.
És igen, voltam már szerelmes és a lány, azzal hogy mindig csak én kerestem szépen hozzászokott, majd nyeregbe érezte magát, direkt féltékennyé tett stb, mert ha én nem kerestem "mi volt?", kaptam a szemrehányást hogy "most mi bajom van stb." ahelyett hogy ő felhívott volna vagy csendbe marad. Kiszolgáltattam magam. Hát köszönöm nem kérek belőle. Ugy viselkedem ahogy én jól érzem magam, nem fogok mégegyszer kifordulni önmagamból egy lány miatt.
De nincs olyan kategoria, hogy "a lányok". Ez a lany egy teljesen mas szemelyiseg, mint az elozo volt. Ha van eszed, és miert ne volna, mar megtanultad felismerni azt a tipust, aki fensobbsegeskedni akar, es nem szeretni, es el tudod kerulni, es mar nem vonzodsz ehhez a tipushoz. Miert kell egy szerető lényen megbosszulni azt, hogy valaki bantott?
Ha meg nem akarsz kapcsolatot, azt mondd meg a baratnodnek is. Ő szemmel lathatoan akar, es így nem lopsz el folosleges eveket az eletebol, hanem lesz eselye olyan ferfit talalni, aki szinten komoly kapcsolatot akar.
(35/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!