Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha valaki megirná, h mit érez irántatok mit válaszolnátok?
Figyelt kérdés
ugy értem, ha nektek is bejön a lány és ha nem jön be.mikor irnátok olyan elterelö, semleges szöveget (?) és ha félösek lennétek, meddig várnátok, h elhivjátok randira (?)
normális válaszokat köszi.
17L
2011. júl. 7. 02:39
1/3 anonim válasza:
Ha bejön a lány, akkor simán megírnám, hogy mit érzek iránta.
Ha nem jön be, akkor is megírnám, hogy aranyosnak tartom, meg tök jó barát.
Akit meg egy idiótának tartok, az általában nem szokott irogatni, de ha netán olyan ír, akit full nem bírok, egyszerűen megmondanám, hogy bocs, de nem jössz be. Mit kell kertelni ezen? Az nem bunkóság, ha valakit nem ámítunk feleslegesen hónapokon át...
2/3 anonim válasza:
Én személyszerint nem, egyáltalán nem válaszolnék, szánalmasnak tartom a facebook-on, msn-en történő ilyen beszélgetéseket. (Járás, randi, szakítás)... Én, inkább odamennék hozzá, személyesen, és ha tetszik, akkor kezdeményeznék.
3/3 anonim válasza:
Én anélkül is elmondtam...hát, nem sok sikerrel :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!