Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már idáig süllyedtem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már idáig süllyedtem, hogy ezen az oldalon kérdezek, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Szóval teljesen tönkrementem lelkileg(olyan, mint ha meghalt volna bennem valami), a barátom szakított velem 8 hónapja. Rettentően hiányzik, nagyon szerelmes vagyok belé.

Ő nem tudom. Azért szakított, mert megbántottam, veszekedtünk, meg keveset találkoztunk, és emiatt nem érezte már, hogy szerelmes. De szeretett.

Hogyan szerezzem vissza? Azóta nem beszélünk.

Elhívhatom, hogy beszéljük meg a dolgot?

2011. júl. 17. 11:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
igen, de nem hsizem, hogy ebből a kapcsolatból lehet még ugyanaz, mint ami régen volt. maximum megnyugszik a lelketek, hogy megbeszéltétek a dolgot. Sajnálom
2011. júl. 17. 11:38
 2/22 anonim ***** válasza:
Hívd fel! De ha szakított akkor nem biztos, hogy sok értelme lenne folytatni a dolgot.
2011. júl. 17. 11:39
 3/22 A kérdező kommentje:

De jobb is lehetne, mert megoldottam közben azokat a problémákat, ami miatt nem volt tökéletes a kapcsolat.

A szerelem nagy volt.

És nem tudom, ő most mit érez. Lehet, hogy azóta hiányzom neki egy kicsit?

2011. júl. 17. 11:40
 4/22 anonim ***** válasza:

"Elhívhatom, hogy beszéljük meg a dolgot?"

Az egyetlen mód arra hogy tisztázd ezt a dolgot! Üzenetet írni, levelet eszedbe sem jusson, ha nem mersz elé állni akkor azt fogja gondolni annyira nem is komoly a dolog. Légy egy erős nő, állj elé és mond el mit érzel, majd viseld el ha visszautasítást is kapsz. Remélem boldog vége lesz a dolognak...

2011. júl. 17. 11:42
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát én inkább tiszta lappal kezdenék. Megbeszélnék egy találkozót, de nem hánytorgatnám már fel a múltat, történt ami történt. Ismét össze kellene barátkoznotok, jól érezni magatokat egymás társaságában és akkor benne is újra feléledne a szerelem. És nem tudom, miért találkoztatok keveset de azon mindenképp változtassatok. Nem tudod, lett-e közbe új barátnője?
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom másokkal volt-e ilyen, és nem is tudom, hogy mit gondoljak, de nagyon furcsa fiú volt(tehát nem igazán használja rendesen a fogalmakat(,azt mondta: "nem tudom mi van velem, már nem érzek semmit, talán mert borzasztóak voltak a kapcsolati körülményeink,de iszonyatosan szeretlek. De lelkifurdalásom lenne, ha nem lennék újra szerelmes. " ?
 7/22 anonim ***** válasza:
Én is elkövettem azt a hibát, hogy otthagytam egy lányt és csak akkor tértem magamhoz amikor már majdnem túl lépett rajtam. De szerencsém volt. Szóval lehet, hogy csak egy kis idő kell neki. De azt javaslom sokáig ne várj a dologgal, hogy megkeresd
 8/22 A kérdező kommentje:

(Azért, mert a szülei nem engedték, hogy találkozzunk :/

Szóval félig ilyen titkos, Rómeó és Júliás stílusban "voltunk."

Nincs azóta barátnője, nem is jár el sehova. Igazi otthon ülős típus.

2011. júl. 17. 11:44
 9/22 anonim ***** válasza:

sztem ne fuss olyan szekér utén ami nem vesz fel

ne alázkodj meg

egyértelmű h nem szeret..

(szerelemmel)

2011. júl. 17. 11:45
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszek abban, hogy a hervadt virágot be lehet ínjekciózni és újraéleszteni. Az már kopogósra száradt. Ami meghalt az meghalt. Ezért fontos - már az elejétől kezdve - a szerelem maximális megbecsülése."

Ugye-ugye...

2011. júl. 17. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!