Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már idáig süllyedtem, hogy ezen az oldalon kérdezek, válaszolnátok?
Szóval teljesen tönkrementem lelkileg(olyan, mint ha meghalt volna bennem valami), a barátom szakított velem 8 hónapja. Rettentően hiányzik, nagyon szerelmes vagyok belé.
Ő nem tudom. Azért szakított, mert megbántottam, veszekedtünk, meg keveset találkoztunk, és emiatt nem érezte már, hogy szerelmes. De szeretett.
Hogyan szerezzem vissza? Azóta nem beszélünk.
Elhívhatom, hogy beszéljük meg a dolgot?
De jobb is lehetne, mert megoldottam közben azokat a problémákat, ami miatt nem volt tökéletes a kapcsolat.
A szerelem nagy volt.
És nem tudom, ő most mit érez. Lehet, hogy azóta hiányzom neki egy kicsit?
"Elhívhatom, hogy beszéljük meg a dolgot?"
Az egyetlen mód arra hogy tisztázd ezt a dolgot! Üzenetet írni, levelet eszedbe sem jusson, ha nem mersz elé állni akkor azt fogja gondolni annyira nem is komoly a dolog. Légy egy erős nő, állj elé és mond el mit érzel, majd viseld el ha visszautasítást is kapsz. Remélem boldog vége lesz a dolognak...
(Azért, mert a szülei nem engedték, hogy találkozzunk :/
Szóval félig ilyen titkos, Rómeó és Júliás stílusban "voltunk."
Nincs azóta barátnője, nem is jár el sehova. Igazi otthon ülős típus.
sztem ne fuss olyan szekér utén ami nem vesz fel
ne alázkodj meg
egyértelmű h nem szeret..
(szerelemmel)
"Nem hiszek abban, hogy a hervadt virágot be lehet ínjekciózni és újraéleszteni. Az már kopogósra száradt. Ami meghalt az meghalt. Ezért fontos - már az elejétől kezdve - a szerelem maximális megbecsülése."
Ugye-ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!