Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már idáig süllyedtem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már idáig süllyedtem, hogy ezen az oldalon kérdezek, válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Szóval teljesen tönkrementem lelkileg(olyan, mint ha meghalt volna bennem valami), a barátom szakított velem 8 hónapja. Rettentően hiányzik, nagyon szerelmes vagyok belé.

Ő nem tudom. Azért szakított, mert megbántottam, veszekedtünk, meg keveset találkoztunk, és emiatt nem érezte már, hogy szerelmes. De szeretett.

Hogyan szerezzem vissza? Azóta nem beszélünk.

Elhívhatom, hogy beszéljük meg a dolgot?

2011. júl. 17. 11:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt! :)

Hát eddig 8 hónapot vártam. Te mikor tértél észhez utolsó válaszoló? :D

2011. júl. 17. 11:45
 12/22 A kérdező kommentje:
Vagyis mostmár nem utolsó, 11.42-es. :)
2011. júl. 17. 11:46
 13/22 A kérdező kommentje:

Az olyan válaszokat, hogy nem hisztek benne, nem kérem, köszönöm. Teljesen megértem ezeket a nézeteket, véleményeket, mert igazatok lehet.

Én azonban hiszek benne(ez az eset kicsit más), és ezért kérdezem, hogy mit lehetne tenni.

De azért köszönöm.

2011. júl. 17. 11:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Az egyik 11:42es vagyok megint, aki kérdezte, hogy nem lett-e közbe új barátnője. Én sem hagynám a helyedben. Hasonló helyzetben én is voltam, bár nálunk csak 1 hónap szünet volt (számomra szenvedés). Ez volt másfél éve, újra összejöttünk és lassan de biztosan jobb lett, mint valaha volt. Mindenki mondta, hogy hagyjam a fenébe, legyen önbecsülésem... De amikor az embernek a szerelméről van szó, és egy hülyeség miatt szakítottak (semmi megcsalás, bizalomvesztés vagy ilyesmi nem volt) akkor még szép, hogy harcol érte. És bármi megtörténhet, ha olyan otthonülős és szeret még, akkor van esélye:)
2011. júl. 17. 11:58
 15/22 A kérdező kommentje:

:) Köszönöm. Még egy kérdés:belőled is kiszerettek?

Tehát nem érezte a szerelmet a párod, és azért szakított? :)

2011. júl. 17. 12:11
 16/22 A kérdező kommentje:

Egyébként szerinted nem vagyok elkésve, eddig 8 hónap telt el a szakítás óta? :S

Vártam, hátha megkeres.

2011. júl. 17. 12:12
 17/22 anonim ***** válasza:
Úgy szeretett ki belőlem, mint belőled a te barátod. Szóval szeretett, de nem szerelmesen. Elég akaratos voltam azalatt az 1 hónap alatt, egyre mélyebbre ástam magam a szemében és nyaggattam, nem tudtam várni. Aztán nagy nehezen rávettem, találkoztunk és összejöttünk. Megváltoztattuk a rossz dolgokat:) És van esélyed, 8 hónap sok idő, bőven kitisztul az ember feje, lehet már arra vár, hogy megkeresd:)
2011. júl. 17. 12:17
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Végülis jobb későn, mint soha, nem ?

Bár lehet, hogy már teljesen elfelejtett. :/

2011. júl. 17. 14:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet hogy ő már talált magának másik csajt, de azért egy próbát megér, ha nem akar elmenni, ne akaszkodj rá, mert az megalázó. Ha sikerül megbeszélnetek, akkor próbáljátok meg újra, ha nem akkor próbáld elfelejteni, sokat beszélgetni barátnőkkel, eljárni városba stb. hátha találsz egy normálisabb pasit!
2011. júl. 17. 16:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem talált másik lányt.
2011. júl. 17. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!