Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a gondolkodást nem egészen értem, (lányok) válaszolnátok?
Miért van az h, a (jelenlegi is) barátnőm ontja felém az olyan mondatokat mint, "ha én nem kereslek látom te sem keresel", "nem is hiányzok neked" néha bevágja a durci flegma sértődötett. stb..
Mindez azért mert ma pl nem beszéltünk. Minek kéne minden nap beszélni, meg ha ugy érzi már nagyon beszélni szeretne velem, mért tőlem várja el h felhívjam és próbálja ezt az orrom alá vágni, mé nem hiv csak egyszerüen fel h miujság. Nincs ebben semmi rosz.
Am. ezeknek a mondatoknak nem engedek teret., (helyre kell rakni sztem, persze nem durván) nem is bánt meg semmi...de kiváncsi vagyok nálatok lányok ez h is működik?
Volt olyan is aki leállt hisztizni mert h nem hivtam fel egy nap...és h most "mi bajom van (hozzáteszem ő egyszer nem hívott:D ), mé nem hívtam". Vagy h mé nem csörgetem vissza annyiszor ahányszor ő csörget.
Tudom h nem minden lány ilyen, na de mégis kiváncsi lennék a véleményetekre?
Én nem nagyon keresem a férfit, kivárom, hogy ő keressen. De nem csapok hisztit, ha hanyagol, legfeljebb elraktározom magamban a tényt. Ha gyakoran és érthetetlen okból hanyagol, gyorsan továbbállok.
Azt gondolom, igaz szerelemnél szinte állandó a kontaktus.
Szerintem kedvesen reagálj a hisztire és akkor majd a lány elgondolkodik egy kicsit.
De egyébként fontos neked ez a lány??
ezt hívják sztem túlzott ragaszkodásnak, és kapcsolatfüggőségnek.
nálam mindig a pasik játszották be ezt. volt pl. olyan aberrált majom, aki képes volt 1 nap 25ször felhívni.
le kell szerelni az ilyesmit, mindenkinek joga van "szabadon levegőt venni" , nem kell hagyni, h megfojtson a másik.
sztem sincs azzal baj, ha nem vagytok együtt sülve-főve, és van 1-1 nap, mikor nem beszéltek.
nekem az idegeimre is mentek az olyan srácok, akik elvárták, h egész nap telón, msn-en lógjak a kedvükért.
hiába rinyál a csaj, nincs igaza.
20/L
Szerintem aki igazán szerelmes, az mindennap tudni szeretne a párjáról, nincs olyan pillanat, maikor ne lenne kíváncsi a hangjára, az arcára... És szerintem azért nem hív fel a lány, mert úgy gondolja, hogy a férfinak kell kezdeményezni. Ha tényleg szerelmes a férfi, akkor szerintem hajlandó ezt megtenni. A hisztizős lányokról meg az a véleményem, hogy ők még nem teljesen érettek egy kapcsolathoz. Meg mindenki más, van aki kicsit konzervatívabban gondolkodik, vagy féltékenyebb típus...
Nem vagyunk egyformák.
Az én kapcsolatomban mindig keres a párom, de ha esetleg nem keresne, akkor én keresem őt. Neki is lehetnek problémái, feladatai, ami miatt nem tud felhívni...
Hát ha így állsz hozzá akkor nem csoda hogy ezt mondja.
LOW vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!