Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkeseríti az életünket. Mit tehetnénk?
A páromnak van egy nagyon jó haverja. Rossz anyagi háttere van és rémes családja. Ezért sajnálja őt mindenki. A srác ki is használja ezt a sajnálatot elég rendesen.
Rengeteg haver veszi körül és mindenki kinyalja a fenekét is. Viszik minden felé, munkát találnak neki, segítenek amiben tudnak, kifizetik a költségeit. Ezért egy beképzelt, pökhendi és kibírhatatlan fiúvá vált. Olyan mint egy elkényeztetett kis királylány. A páromnak nem voltak előttem komolyabb kapcsolatai. A srác tehát megszokta hogy annak ellenére hogy van nője a páromnak, mégis ő az első számú haver, mindenhová elkísérte stb.
Mi a párommal már egy éve együtt vagyunk, minden nap találkozunk, fél éve együtt lakunk.
Eleinte a srác mindenhová követett minket. Mindig ott volt, a randiaink nagy részén is. Pofátlan pióca, rengetegszer beszéltünk vele erről de nehezen fogja fel és nehezen kopik le.
Eljutottunk arra a szintre x hónap alatt, hogy visszavettük a vele való találkozásokat. Hogy amikor elmegyünk valahová őt nem visszük. Ezen ő gyakran besértődik (múltkor azon sértődött meg hogy a randinkra nem jöhetett). Mindig kedves voltam vele, mindenki az vele.
Mégis mostanában rosszindulatúan oda-oda szúr, már a párommal sincs kedvem találkozni ha ez a gyerek ott van. A párom szülei előtt próbál leégetni, percenként piszkál, aláz. 22 éves vagyok, a srác 3 évvel fiatalabb. Nem tűrtem és nem is tűröm el ezt senkitől, vele mégsem tudunk mit kezdeni.
A párom rendszeresen és keményen rászól, a párom apukája is, a srác pedig mostanában elengedi a füle mellett a dolgokat.
Megmérgezi a kapcsolatunkat, hatalmas düh gyűlt fel bennem. A párom mégis jóban van vele, szüksége van rá hiszen a legjobb haverja. Látom rajta hogy két tűz közé esett, és gyakran megsajnálja a srácot. Ennek ellenére én vagyok az első, engem vesz mindig előre, nem akar elveszíteni.
Nem tudom mit tehetnénk már. Mondjam meg a páromnak, hogy úgy érzem, hogy mi ez a srác miatt fogunk szétmenni? Hogy lassan már ott tartok hogy inkább nem találkozok vele csak ne kelljen látnom a haverját?
A sráccal hiába beszélek, nem fogja fel, nem érdekli a dolog. Irigy és féltékeny hogy kihagyjuk a párkapcsolati dolgainkból, irigy hogy boldogok vagyunk és neki nincs barátnője. Az lenne neki az ideális ha én nem lennék és akkor a párom ismét 100%osan ráérne. Akkor nem érezné magát ekkora lúzernek, ha a párom is elveszítené a boldogságát.
Olyan mint egy kutya. Ha elkényeztetik, belé harap a gazdába. Ha keményen rászólunk, ideig óráig visszahúzódik és normálissá válik. Ha a kisújjunkat nyújtjuk lerágja a kezünket tövig.
Veszekedést generál sokszor köztünk, mi meg hülyemód sokszor bedőlünk. Mit tehetnénk?
Végülis megértelek hogy baleknak hiszel minket mert tényleg azok vagyunk, hogy hagytuk ezt az egészet elfajulni. De az a gond hogy amíg ilyen kapcsolatromboló kis piócák élnek, addig lesznek gondok.
A srác nem könnyű eset. Beszélni nem lehet vele mert nem érti. Neki az a jó ha jön és kavar. Kizárni nem tudjuk mert utcán akárhol találkozhatunk vele, sosem mehetünk úgy végig pl az utcán hogy ne jönne szemben.
Másik: képes úgy alakítani a dolgokat hogy a végén ő legyen a szegény kis mártír. Sokan nem látnak át az álarcán. És nekem mivel még nem volt hasonló undormányhoz dolgom, gőzöm sincs hogy lehetne leszerelni, és kiiktatni úgy hogy a párom és én jöjjünk ki a dologból jól. Érted? hogy ne az legyen hogy "szegény szerencsétlen" mert sokan nem tudják haverjai közül sem hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!