Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ráérsz még, nem késtél le semmiről"-Nem gondoljátok, hogy gyakran óriási felelőtlenség és kifejezetten káros ilyen választ adni?
A fórumon gyakran írnak be szerencsétlen fiatal srácok, akik tinédzserek vagy kora húszas éveikben járnak. A problémájuk a lányoknál tapasztalt sikertelenségük és azon félelmük, hogy ez nem is változik majd soha. A leggyakoribb válasz a kérdésben írt mondat. Én egy kicsit azért hozzászólnék ehhez a kérdéshez.
Szerintem ez egy olyan téma, amire vagy nagyon jól vagy sehogy sem érdemes választ adni. Különben ők is úgy járnak majd, mint ahogyan én:
15-16 éves korom óta vágytam már arra, hogy barátnőm legyen. Próbálkoztam, bár sosem voltam valami ügyes, sem bátor, az eredmények pedig elmaradtak. Ez így ment 18, majd 21, majd 24 éves koromig. Ekkor egy rövid ideig megtudhattam, milyen érzés, ha van valakim, de ez sem tartott örökké. Visszagondolva már ez is óriási mázli volt, plusz, hogy nem maradtam szűz. Azután ismét a magány évei következtek, amik még most is tartanak.
Jelenleg 31 éves vagyok. Semmivel nem vagyok ügyesebb, bátrabb, sikeresebb, mint tinédzserkoromban. Tessék, lehet szapulni, nem érdekel. Tisztában vagyok vele, hogy végem és nem szabad, hogy családot alapítsak, de másokon talán még segíthetek. Ami a lényeg és amiért írok:
Én is rendszeresen megkaptam a fenti bíztatást másoktól, ami sajnos csak üres frázisnak bizonyult. Persze a rokonaimra nincs jogom haragudni, mert nem rosszindulatból tették, de mégis becsapva érzem magamat.Amikor itt a fórumon olvasom a srácok panaszait, tiszta szívből együttérzek velük és nem akarom, hogy bármelyikükkel is megismétlődjék ez, mert higgyétek el, pokoli kegyetlen érzés! Azt mondom, ha már biztatunk, akkor tegyük hatékonyan, ne üresen! Jól hangzik az öltözködés, a testalak-formálás, de emellett szerintem ezeket a srácokat mentálisan is képezni kellene, mert csak úgy érhetnek el sikert! Ebben sok segítséget adhatnak önismereti könyvek, szakemberek, illetve az is, ha valamelyik válaszoló akár privát üzenetet ír az adott kérdezőnek, ahol részletesen ad tanácsot vagy elirányítja valakihez, aki segíteni tud rajta. Sokkal többet jelentene az adott fiúnak, mint egy üres, semmitmondó szlogen, ami csak hamis biztonságérzetet ad, egyben "elaltatja" a srácot, aki később annál komolyabban csalódhat.
Remélem, nem húztam fel senkit a kérdésemmel és lesznek értékelhető válaszok.
Pont az utolsónál :)
Egyébként, aki ilyesmiken elgondolkodik, értelmesnek és így olvasásra korrekt embernek tűnik, az miért izgul ezen? Másrészt vannak lehetőségek házasoknak is a kiélésre (lásd swinger klubbok stb).
22.28
Tudod, mi a fura? A külsőmmel nincs baj. Az arcom rendben van, a testalkatom is (180 cm/85 kg, nem vagyok kigyúrt, mégis jó fizikai erőm van) és a szellemi képességeim is rendben vannak. Azonban a beszédstílusom, a gondolkodásmódom az, amivel a legtöbben nem tudnak mit kezdeni. nem tudom neked elmagyarázni, ahhoz ismerned kellene élőben, csak akkor érthetnéd meg. Egyesek szerint kissé művészlélek vagyok. A legtöbb ember nagyon jól elvan a társaságomban, csak éppen nem vonzom őket, a lányokban pedig nem indítom be azt a bizonyos kémiát, amiről annyit beszél mindenki. Viszont én is emberből vagyok.
Egyébként ne értsétek félre, nem csak nyavalyogni járok ide, gyakran írok tanácsokat én is másoknak, csak nem a csajozós topicban, abban nem vagyok professzor! :)
A privát üzenet is jól hangzik, de tapasztalatból mondom, hogy ott is eljön a pillanat, amikor nem elég, amit ott tudok adni. Fel kellene állnom a képernyő elől, találkozni vele, és megnézni, hogy is van ez, és kb. mint a filmekben, távolról irányítani, ha hülyeséget csinál vagy épp nem csinál valami fontosat, legalább egyszer nézze meg, milyen egyszerű, csak egy kicsit máshogy kell szemlélni a dolgokat, ennyi a kulcs, a hozzáállás. :D Már volt egy srác, akinek hónapokon át adtam tanácsokat, támogattam érzelmileg, de nem jött össze neki, mert nem tudott lépni. Volt már minden a taktikám. Már csak az segített volna, ha én jövök össze vele :) Annyi baj volt vele, hogy nem tudta azt a kis gátat átlépni. Csak a szemléletmódján kellett volna alakítania egy kicsit. Az a bizonyos kezdőlökés, amit nem sikerült összehoznom -.-
Nekem meg tudta mutatni az érdemeit.
Ezért is szoktam az online társkeresőket ajánlani még. Nekem nagyon bevált. Hiába foglalkozom magammal külsőleg és belsőleg (szellemileg és lelkileg), addig nem jutok el, hogy elég önbizalmam legyen = megmutassam magam. Felkeltsem mások érdeklődését. Neten biztonságos volt, és áthidaltuk azt levelezéssel, ami a való életben a neccesebb rész. Már leírtam párszor gyk-n, a legnagyobb szerelmeim innen indultak :)
Ennél jobb megoldást nem tudok ajánlani. Társkeresőn nagyon sok emberrel megismerkedtem, akiket a való életben nem vettem volna észre, vagy nem váltotta volna ki azt a kémiai vonzalmat, ill. pont ilyen problémákkal küzdöttek, hogy mások sem éreztek így feléjük. Ott viszont nagyon jól el tudták adni magukat. Ez is egy lehetőség.
Nekem gondom nem lenne abból, ha valaki emiatt írna privátot, és barátként segítek neki, akár online-nál, akár valódinál, csak a nagyon nehezen lépőknél előfordul, hogy túl sokáig tart ez a kapcsolatunk, és én nem hiszek hosszú távon a fiú-lány barátságokban. Akkor meg én okoznék neki csalódást, pont én... :/
Olyan is volt persze, hogy így szerettünk egymásba, de az ritka. Én tökéletesen el tudok vonatkoztatni a két szereptől.
Kérdező!
Nem írtad te ezt ki már kb. egy hónapja?
Pár évvel idősebb vagyok nálad. 23-43 év közötti lányokkal jöttem össze mostanában. Ez a legjobb kor!
22:59
Lány vagy, ugye?
Szerintem a való élet sokkal jobb. Ha az az egy-két képem nem előnyös, akkor már választ sem kapok. Az életben viszont váltunk pár mondatot és legtöbbször már sínen is vagyok... Társkeresőn 27-32 között keresek. Az életben meg aki tetszik, azt szólítom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!