Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak és nők miket vesznek "jelnek"? És léteznek egyáltalán ilyenek, vagy csak bebeszélik maguknak?
Folyton olvasom, hogy egy lány adjon jelet ha tetszik a srác. De a pasik állítólag ezekből nem szűrnek le semmit, nem értik őket. Akkor mégis miért csináljuk? :D És a férfiak milyen jeleket adnak, ha tetszik a lány? Vagy ők ilyet nem tudnak?
Elég amatőr kérdés, de kérlek ne poénkodjatok rajta.
Volt, mikor nem vettem észre a szabad pálya jelzést sem.
Volt, mikor azt hittem, szabad a pálya, de mindent félreértettem.
Van egy lány, akivel a testbeszédünk néha hangos. Viszont ez már majdnem kapcsolat. Hiába az egyértelmű testbeszéd, ha nem ismered másikat. Nem tudhatod, az az ölelés baráti-e.
Ha tetszik egy lány, akkor oda kell menni és megszólítani. Hatékonyabb, mint várni, hogy egyszer csak jeleket küldjön.
Az egyetlen dolog, amit én "venni" tudok, az a kiemelt figyelem. Ha rendszeresen ír, felhív, stb. akkor biztosan érdeklem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!