Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen lemerültem?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok és úgy érzem teljesen lemerültem. Nem tudom, hogy valaki érzett-e már ilyet, de egyszerűen nincs értelme az életemnek... Sokat tanultam azt remélve, hogy majd szerzek egy jó munkát és rendes életet tudok élni, mindig igyekeztem mindenben megfelelni, ahogy kellett. Vége lett a sulinak és szembesültem a ténnyel, hogy milyen iszonyú nehéz egyáltalán munkát is találni. Kaptam egy munkát, ahol minden szép és jó lenne, csak nagyon kevés a fizetés...

Most kezdeném az életem, de úgy érzem nem tudom, nincs miből és hogyan...a párkapcsolatom tönkre ment 3 év után, pedig Isten lássa lelkem igyekeztem tenni érte, de nem volt elég... nincs erőm semmihez sem, annyi csalódás ért mostanában. Rá kellett döbbennem, hogy mennyi rosszindulatú és gonosz ember van...akik csak megnehezíteni képesek az ember életét. Úgy érzem senki nincs mellettem, aki segítene és támogatna, egyedül vagyok mint a kisujjam...

Semmiben nem tudok boldogságot találni és teljesen kimerültem, nincs erőm újrakezdeni még egyszer valakivel egy új kapcsolatot...se semmit :( dolgozok a semmiért és nem haladok előre...olyan kilátástalannak érzem az életem, nincs már életcélom sem...úgy érzem kifutok az időből és hogy én tényleg nem kellek senkinek, pedig átlagos normális, tisztelet túdó lány vagyok, aki se nem dohányzik, se nem iszik.

Úgy érzem egy falat emeltem már magam köré, hogy védjen meg a gonosz emberektől...nem akarok már több bántást kapni... :(

Érzett már valaki hasonlóan?

2011. ápr. 4. 00:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

soha nem szabad feladni :)

22f

2011. ápr. 4. 01:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokszor én is ezt éreztem. Nekem azonban több, mint két éve nincs rendes munkám. Van két diplomám, de a középfokú technikus bizivel sem találok egyszerűbb munkát sem.

Barátnő sose jött össze, túl vagyok a 30-on, családalapításra esélyt sem látok, pedig nagyon szeretném.

Azért, ha sokszor el is keseredem, még nem adtam fel, és remélek!

Neked is azt tanácsolom, hogy bízz!

Sok sikert az élethez!

33F

2011. ápr. 4. 07:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm a támogatást és a kedves szavakat. Nagyon jól esnek. Nem is gondoltam, hogy ennyien írnak tegnap óta. Tényleg köszönöm és remélem azoknak is jobbra fordul az élete, akik hasonló helyzetben vannak. Igyekszem megfogadni a tanácsokat, amiket kaptam tőletek és remélem, hogy eljön majd az időm...valamikor :(
2011. ápr. 4. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!