Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy csajt meghódítani?
Ezt jol vesd a fejedbe:)
1)moralisan keszulj fel:D
2)strategia kidolgozasaXD
3)ragadj fegyvert egy 4ma1 es megteszi de a biztonsag kedvert egy M4A2 es Abrems tankot is vigyel:):DXD
4)csapj le ra(hasznald a meglepetes erejet:D
XD
Látom rengeteg az idióta válasz, ezért megsajnáltalak. Leírom, hogy engem legutóbb hogyan hódítottak meg (de az utcán nem tudom, én általában ha leszólítanak úgy teszek, mintha nem hallanám, vagy nem érteném).
A sráccal buliban találkoztunk, csak táncoltunk, különösebben nem is fogott meg a dolog, azt hittem nem látom többet. Legközelebb aztán amikor a barátaimmal mentem egy teljesen más helyre valahogy ott volt, kiderült, hogy a barátnőimet, akik ott voltak a buliban bejelölte ismerősnek, csak hogy tudja, hogy hol találhat meg legközelebb. Igazából én világosban meg se ismertem, és csak akkor jöt oda, amikor menni készültem, és marasztalni próbált meg megfogta a kezem egy pillanatra, amikor elköszöntünk. Utána felvett facebookon, egyszer beszéltünk facebookcseten, utána felvett skypon. Néha írogatott, és mindenféle becenevekkel illetett, amit inkább mondjuk tolakodónak találtam, de amúgy nagyon edves volt. Amikor legközelebb találkoztunk szintén egy buliban, akkor a buli elején odajött, hogy tudta, hogy itt leszek és meghívott egy italra, közben beszélgettünk. A buli után amikor hazamentem, reggel észrevettem, hogy írt nekem sms-t, hogy aggódik, hogy épségben hazaértem-e (hogy a viharba ne értem volna, amikor ő hívta a taxit, egyet nekem egyet magának). Na ez volt az a pont amikor levett a lábamról, ugyanis én nem adtam meg neki a telefonszámomat. Nagyon tetszett az, hogy nem könyörgött számokért, meg nem kérdezett, hanem kedvesen, udvariasan de célirányosan megszerezte, amit akart. Igaz, így eltartott másfél hónapig, de szerintem ilyennek kell lennie egy igazi férfinak.
Pl én a következőképp szeretném h meghódítsanak:
-elvigyen a fiú egy étterembe/kávézóba
-kezdjen egy normális beszélgetést
-legyen őszinte
-nem várok el ajándékokat, max egy szál rózsát
-értékelem a beszélgetéseket, sétálásokat, autózást,kirándulást
Pl elviheted egy romantikus helyre, egy sétára, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!