Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék Meghóditani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék Meghóditani egy csajt aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

hogyan tudnék egy olyan lányt meghóditani aki olyan bulizós tipus és egy csomó fiunak tetszik,

körbe veszik,

igaz már volt olyan hogy éreztem én kellek neki szemeztünk, és amikor a fiukkal szorakozik akkor ugy hülyéskedik mintha nem is érdekelné a dolog mintha rám koncentrálna elbambul de nemszokott.. kicsit :D .. de nem tudok vele beszélgetni mert csak közösségben látom és találkozok vele 13 éves vagyok és egy osztályba is járok vele aztán kicsit necces lenne ha valaki megtudná és szétkürtölné hogy tetszik nekem oda lenne az egész karrierem :( ...

2009. dec. 2. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:

NA barátom..Ez egy szar helyzet!

Körülbelül énis ittvagyok csak ott romlott a helyzetem nekem hogy van pasija.

A következőt tedd meg amit énis megteszek hamarosan:

Rengeteget beszélj vele,nevettesd meg ...Majd hívd félre és mond el neki hogy szereted.És nemakar -e eljönni veled sétálni / hazakísérheted -e!

Ennyi...Olyan egyszerűnek néz ki mégis k*baszott nehgéz :S

2009. dec. 2. 18:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy "egy városban van a sulink"

és ugy nehezen kisérem haza hogyha még kocsival is jár és más faluban lakik :S igaz néha nem jár kocsival de az ritka eset :S

2009. dec. 2. 18:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Már gondoltam ilyesmire de még másik faluban is lakunk :(
2009. dec. 2. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
KERESS MÁSIK LEÁNYZOT!!!!!!!!!!!44
2009. dec. 2. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Erről egy vicc jut eszembe:

Kérdezed meg akar-e valamit inni!

"Kő' kóla?"

Aztán mutogasd neki a testi erődet!

"Szájbab*sszalak?"

Szerintem 13 évesen azzal fogalakozzál, hogy a töködön szőr nő és a fejed még a füled közt van, meg a seggeden lyuk van és nem esel át rajta.

2009. dec. 3. 01:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Jajj de viccesek vagytok megszakadok .. pff
2009. dec. 3. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
jössz dugni?
2009. dec. 4. 23:32
 8/8 anonim válasza:

pontilyenhejzetbe vagyok csakőt ne mrajongják körül

nekemis az a tanácsom beszélj veel sokat hívd el a suliba másoktól távol beszélj veel szünetekbe és nevettesd(legfontosabb)

amugy meg ez egy suttyó aki ilyetír -_-

szeretném énis h barátnőmlegyen csak nemtom h mitérez :/

De hajrá ...

Sok szerencsét..és ha lesz valami csak írj ;D

2010. márc. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!