Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy idősebb pasi, nagyon gáz?
Nem igaz, hogy a nők könnyebben találnak párt. Lehet, hogy többen udvarolnak nekik, de hiába, ha egyik sem az esete... :)
És igen, férfiként könnyebb ismerkedni, én például kifejezetten kényelmetlenül érezném magam, ha nekiállnék nyomulni.
Kedves válaszoló:nekem is volt hasonló esetem,ugyhogy szurkolok neked,hogy öszejöjjön,és szerintem nem baj,hogy egy 40-es pasi tetszik,sőt.Többször jóbban is néznek ki mint a 20-as fiúk,érettebbek és okosabbak is...és még sorolhatnám,ne foglalkozz a sok baromokkal akik hülyeségeket írnak.Legtöbbjük csak féltékenyek,hogy egy 22 éves fiatal lánynak éretebb pasi kell,és nem ők.
Nem tudom miért gondoljátok,hogy egy 40 éves pasi öreg?Majd ha 60-80 lessz,akkor lesz öreg...na meg a pénz....ezt inkább hagyuk.Nem minden lány vevő pénzel!Csak a hülye ribancok.
Remélem majd megírod hogyan sikerült :)
23/L
Amit elfelejtettem írni,hogy nekem semmi bajom a fiatal fiúkkal,csak hogy általában éretlenebbek a korukhoz képest,és nagy tiszteletem a kivételnek!!!Nekem is 3 évvel fiatalabb pasim van,és már 1 éve együtt vagyunk :)
Ugyhogy nem a kor számít.Legyen fiatalabb vagy idősebb,a lényeg hogy öszhangban legyetek,és megértétek egymást.
Előző voltam.
Még annyit, hogy amikor egy nö párt keres akkor biztonságot is keres. Egy 22 évesnek mi a biztonság? Pont ugyan az mint 42 évesnek. Ebben nincs különbség. Nö ez is nö az is. Az ágyban sincs különbség egy 22 és egy 42 éves között. Semmi!
A nönek kell az érzelmi biztonság az anyagi biztonság. Nem a farkaláshoz hanem az anyasághoz. Az nem véletlen, hogy az erösebb kutyának van joga a tudjátok mihez. Mert amellett biztonságban felnevelheti a falkában a kiskutyusokat.
Tisztelet a kivételnek de egy 22 éves fiu igazábol abszolut ráér még házassággal rohanni. Hülye lenne megházasodni. Ami a nötöl kell neki azt megkapja. Ha nem igy lenne akkor hosszú sorokban állnanak a huszéves srácok az oltár elött. Szóval kedves lányok a fiuk elrontása a ti hibátok. Adnátok csak oda a nunit akkor ha megkérik a kezeteket. Lenne nagy tülekedés a jeggyürü árusnál.
Tejes szerelmet és szexet felajánlva mindenféle kötelezettségvállás nélkül a fiatal fiunak törvényszerüen vezet a felelöség alol kibujáshoz. Azután az egyre nagyobb korkülönbséget fogtok csak komoly párt talalni.
Persze vannak nagyon sokan akik felelöségteljesen élnek 22 évesen is de barati körömben 24 éves srácok inkább szakitanak ha érzik, hogy fokozodik a helyzet ezen a fronton.
A nönek ketyeg a biologiai ora. 27 évesen kezdödik, ha enyhén is a pánik. Tapasztalatbol tudom. 27 éves fiunak meg kezdödik a férfi kora. Arany kor amikor egyre jobban ragadnak ránk a nök. Ha addig nem kötötték be a fejünket okos nök által akkor 35-ig ráér. Vagy 40-ig. Egy nö 35 évesen meg pánik pánik pánikolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!