Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy idősebb pasi, nagyon gáz?
Mosolyogtam a gázos hsz-eken. :D
Mondjuk ez a megfogalmazásom hibája.
Szóval, az lenne az utolsó hogy valakivel a pénze miatt lennék együtt. Ráadásul még szűz is vagyok, nem fekszek le minden 2. pasival... Nagyon megválogatom, kivel szeretnék komolyabb kapcsolatot, és feltett szándékom annak adni magamat, akit tényleg nagyon szeretek.
És elég érdekes ízlésem van, az illető nem néz ki 40 évesnek, fiatalabbnak néz ki. Nagyon tetszik. De úgy gondolom, hogy a kor előrehaladtával kevésbé lesz problémás a korkülönbség, ha esetleg összejövünk. Voltam már együtt 20 éves és 30 éves pasival is, sajnos nem jöttek be, mindig volt valami probléma. Vagy nem voltam szerelmes, vagy nem éreztem magam biztonságban mellette, vagy akármi más... Szóval ez nálam nem egyik percről a másikra alakult ki, hogy az idősebbeket szeretem.
Apa komplexusra régebben én is gondoltam, de szerintem nem, mert a 20-onévesek is bejönnek, csak a mentalitásuk nem.
Kedves Kérdező!
Maximálisan meg tudlak érteni. Nekem a Te korodban elég sok pasim volt és nem éltem szűzi életet. De a huszonévesek semmilyen szempontból nem jöttek be. Sem agyilag, sem az ágyban nyújtott teljesítményük alapján. Így kötöttem ki én is az idősebbeknél, megtalálva azt ami nekem kell. A sok ideírogató tízen- huszonévessel ne foglalkozz, nem mérvadó a véleményük. Egyébként senki véleménye nem számít, csak a Tied.
Kedves utolsó!
Nagyon köszönöm a kommentedet, így érzek én is... Remélem összejön valami, az a baj, hogy ritkán lehet normális embert találni idősebbek között is (aki nem használna ki) !
Rokonlélek, ugyanígy érzek, mint te. Nekem is ez a korosztály az ideálom és nincs apakomplexusom, az egészen mást jelent.
Aki pénzt akar az nem 40 körüli pasit keres, hanem 80 körülit..
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:12
Ahhha, persze...
Tudom miért ily beképzeltek a huszonéves leány korosztályok. Most általánosítok, ugye nem baj???
Rendben.
A huszonéves korosztály nem fog összejönni ezekkel a férfiakkal:
Akik félig betegek,
Akik pár évvel fiatalabbak (1-3 év),
akik túlságosan is humorosak, mert akkor komolytalannak látszik, ha nem akkor butának,
Akik szegényebb ruhában ruhában járnak, azért nem jönnek össze vele, mert csórónak nézik, akik meg túl divatosak--divatmajomnak nézik,
Akik túlságosan érzelgősek, nem nevezik férfinak, aki nem az faragatlan érzéketlen tuskónak becézik,
Akik nem idősebbek 5 évnél, mert tapasztalatlannak, azt gyökértelennek mondanak,
Akinek nincs jó kocsija, vagy kevés pénze van,
Akik szexuális problémával küszködnek, esetleg kigolyóztak, vagy más.. ezt mondjak, ugyan mit akarsz, töketlen pasi vagy, holott a lelke, szíve tiszta...stb,
Akik nem végeztek egyetemet,
De sorolhatnám....
Ne haragudj, most én is általánosítottam, rendben?
Pedig nem kellene ezt tenni. Kivételek mindig vannak.
De én is várok negyven éves koromig, jó? Több esélyem lesz...
Az élet dolgait a semmiből nem lehet megtanulni, tapasztalni kell, ha valaki 22 évesen nem tapasztalt ilyet az le van írva?? Ennyi...?
Hát persze hogy igen, mert ti nők előtt kész tudással kell rendelkeznünk...
Csak hát ti visszaéltek a női dolgokkal, könnyebb nektek minden...
Kicsit elszomorít ez a hozzáállás, mert a normális pasiknak esélyt sem adtok, mert ő még huszonéves és milyen ciki manapság ilyennel járni..
Hú de ciki, szégyellni való...
Szóval ne általánosítsunk! ÉN nem akarok!!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:17
Jah persze, mert a 60 ezres nyugdíjából majd biztosan megél,,,,
Meg napi 8 órát dolgozik...
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:17
Hány éves, te kis kötsög, hogy le "kis" ribancozol? Menj verjed a farkad tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!