Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon megtetszett egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megtetszett egy idősebb pasi, nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Én 22 éves lány vagyok, ő 41 éves férfi és iszonyatosan megtetszett... egyedülálló... Szerintetek gáz?
2011. ápr. 2. 18:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
53%
Nem, de ti általánosítottatok, hogy akinek ez tetszik tuti a pénzre megy, pedig ez nem igaz. Ez kb. olyan, minthogy valakinek a sovány tetszik másnak a kövér. Nem mindenki felszínes és rosszindulatú. Én például egy segítőkész jóindulatú ember vagyok, a párválasztás pedig azt hiszem egy személyes dolog és nem hinném, hogy rosszabb vagyok, csak mert a 10 évvel idősebbek tetszenek javarészt.
2011. ápr. 2. 20:17
 22/43 anonim ***** válasza:
7%

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:47

Én most is, lassan 32 évesen is úgy látom, hogy helyesen választottam idősebb pasikat. Biztos vannak kivételek, de az egyetemi éveim alatt, az elég sok rövid kapcsolatomban nem találtam magamhoz illőt a korosztályomból. Ezért voltak rövidek. Természetesen nem azt jelenti, hogy nem lett volna, de nekem nem jött össze.

2011. ápr. 2. 20:21
 23/43 anonim ***** válasza:
33%

Aha persze, csakhogy a huszonévesek mit kezdjenek, ha a normális srácok nem találnak maguknak nőt, mert ti huszonéves csajok a fellegekben jártok...

Elképesztően beképzelt ez a korosztály, a nő mindent megtehet, mindent, elég szétraknia lábát és kész. Ám a fffinek nincs ily egyszerű dolga...

Mert ugyan a negyven éves nők nem fognak összejönni huszonévesekkel, és a huszonéves csajok sem...

Akkor most....????

Idegeskedjünk a párkapcsolat miatt is, meg a meló miatt is. Nem csodálom ezt a mondást: a nők sírba viszik a férfiakat...

(és maradjunk a normális hapsik érdekeinél)

2011. ápr. 2. 20:43
 24/43 anonim ***** válasza:
és nem is az a gond, hogy pár évvel idősebb tetszik neki, hanem az hogy egyes nők nagyképűen és lekicsinyítően beszélnek a huszonéves srácokról és mintha csak a negyvenes-harmincas korosztály lenne...
2011. ápr. 2. 20:45
 25/43 anonim ***** válasza:
54%

Már bocsánat, de a bunkóság nem egyenlő az ízléssel. Sosem beszéltem lekezelően senkiről, csak aki nyomósan rászolgált, ez nem éppen az életkor volt.

Nem minden korombeli nőnek a 30-40-esek jönnek be, sőt, mi vagyunk kevesebben.

2011. ápr. 2. 20:47
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:47

nem is neked céloztam...

A többségnek....

Tudod mit, feladjuk a dolgot... várunk negyven éves korunkig, majd tanulunk a könyvből meg másból, hátha lesz tapasztalatunk...

Mert huszonévesek vagyunk, nem felelünk meg a női igényeknek...

Valóban többet nyújthat egy negyven éves, de addig el is kellett jutni....

Nem vagyunk hajlandók az utca szolgálatait igénybe venni...

Csak elszomorító, hogy egyesek leányok egy fától nem látják az erdőt...

Vannak még normális emberek...

.

2011. ápr. 2. 21:18
 27/43 anonim ***** válasza:
Nah csak annyit röviden, csak védem azokat a fiatal srácokat, akiket nem vesznek észre a náluk 1-3 évvel idősebb leányok vagy náluk kicsivel fiatalabb hölgyek... (persze normális stb ..)
2011. ápr. 2. 21:49
 28/43 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, nem azért nem talál a 20onévesek közül pár ember barátnőt, mert nem lenne, hanem mert egy tenyeres-talpas bunkó paraszt, már elnézést.
2011. ápr. 3. 00:38
 29/43 anonim ***** válasza:

Persze minden lány ebből indul ki...

Erre a legkönnyebb ráfogni...

Mindig vmi rosszra gondolnak, ha pasinak nem volt nője eddig...

És mi van ha alkalma sem adatot meg? Mi van ha beteg volt? Mi van ha túl félénk volt?

Ezer másik oka is lehet, ha az ember mindvégig tisztességes és normális maradt...

2011. ápr. 3. 09:52
 30/43 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok egy hűdenyitott ember, még szépségkirálynő sem, de volt barátom!

Rossz helyen keresgéltél eddig. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!

2011. ápr. 3. 10:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!