Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy idősebb pasi, nagyon gáz?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:47
Én most is, lassan 32 évesen is úgy látom, hogy helyesen választottam idősebb pasikat. Biztos vannak kivételek, de az egyetemi éveim alatt, az elég sok rövid kapcsolatomban nem találtam magamhoz illőt a korosztályomból. Ezért voltak rövidek. Természetesen nem azt jelenti, hogy nem lett volna, de nekem nem jött össze.
Aha persze, csakhogy a huszonévesek mit kezdjenek, ha a normális srácok nem találnak maguknak nőt, mert ti huszonéves csajok a fellegekben jártok...
Elképesztően beképzelt ez a korosztály, a nő mindent megtehet, mindent, elég szétraknia lábát és kész. Ám a fffinek nincs ily egyszerű dolga...
Mert ugyan a negyven éves nők nem fognak összejönni huszonévesekkel, és a huszonéves csajok sem...
Akkor most....????
Idegeskedjünk a párkapcsolat miatt is, meg a meló miatt is. Nem csodálom ezt a mondást: a nők sírba viszik a férfiakat...
(és maradjunk a normális hapsik érdekeinél)
Már bocsánat, de a bunkóság nem egyenlő az ízléssel. Sosem beszéltem lekezelően senkiről, csak aki nyomósan rászolgált, ez nem éppen az életkor volt.
Nem minden korombeli nőnek a 30-40-esek jönnek be, sőt, mi vagyunk kevesebben.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:47
nem is neked céloztam...
A többségnek....
Tudod mit, feladjuk a dolgot... várunk negyven éves korunkig, majd tanulunk a könyvből meg másból, hátha lesz tapasztalatunk...
Mert huszonévesek vagyunk, nem felelünk meg a női igényeknek...
Valóban többet nyújthat egy negyven éves, de addig el is kellett jutni....
Nem vagyunk hajlandók az utca szolgálatait igénybe venni...
Csak elszomorító, hogy egyesek leányok egy fától nem látják az erdőt...
Vannak még normális emberek...
.
Persze minden lány ebből indul ki...
Erre a legkönnyebb ráfogni...
Mindig vmi rosszra gondolnak, ha pasinak nem volt nője eddig...
És mi van ha alkalma sem adatot meg? Mi van ha beteg volt? Mi van ha túl félénk volt?
Ezer másik oka is lehet, ha az ember mindvégig tisztességes és normális maradt...
Én sem vagyok egy hűdenyitott ember, még szépségkirálynő sem, de volt barátom!
Rossz helyen keresgéltél eddig. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!