Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt engem folyamatosan? (. )
Úgy érzem a kapcsolatomban én már egy senki vagyok.
Másfél éve vagyunk együtt de lassan már minden héten miatta sírok.
Tegnap történt,hogy nagyon álmos,fáradt voltam (minden nap 5:30kor kelek) és egyszerűen elaludtam a párom mellett. Nem is nagyon beszélgetett velem és elaludtam a tévén,mellette.
Erre ő : felkelt mellőlem,olyanokat mondott,hogy "HA ÉN ITT VAGYOK NE ALUDJ" ... "HÉTKÖZNAP FELTUDSZ LENNE A KI*ASZOTT VV MIATT,MIKOR MEG ÉN ITT VAGYOK 1 HÉTEN 2X ALSZOL" .... egyszerűen nem ért meg engem,hogy vannak napok mikor már 8,9 kor kidőlök néha meg 11 ig is fel vagyok :(
Olyan hangnemben beszélt velem,olyan megalázóan,lenézően,hogy szokás szerint elkezdtem a sírást.
Aztán fogta magát és mondta,hogy "megyek már,hagylak aludni".. én erőt vettem magamon,felöltöztem (pedig nagyon nem jó voltam,álmos,de bíztam benne,hogy beülhetek még kicsit az autójába,és megbeszéljük ezt az egészet) ---de nem kint az udvaron,csak elköszönt tőlem és beült az autójába,és már ment is el...
És ráadásul,ennek ellenére ma én jelentkeztem neki először (amit már megbántam),ő van megsértődve,lecsapdossa nekem a telefont,és olyat mond,hogy ma nem jön.
Nem bírom tovább... :(
Mit gondoltok erről?
Nagyon el vagyok keseredve...
18L
HA ÉN ITT VAGYOK NE ALUDJ" ...
"HÉTKÖZNAP FELTUDSZ LENNE A KI*ASZOTT VV MIATT,MIKOR MEG ÉN ITT VAGYOK 1 HÉTEN 2X ALSZOL" .. ---- >
ő ezekben a mondatokban nem lát semmi hibát,most mondjátok normális?
Zokogtam és még van képe olyat kérdezni,hogy " mi a baj?" --- még rá sem jött mi fájhat nekem :(
Még nekem kell elmondani,hogy mi az ami rosszul esett...
Ő szerinte nekem ő semmi rosszat,bántót nem mondott,és még ő van felháborodva...
Bezzeg én őt azzal megbántottam,hogy hétköznap néha fel vagyok 11ig is,pl. a való világ miatt -mert szeretem,mikor meg ha ő itt van nálam 10 esetből 2x ha el alszok ... de nem tehetek róla,fél hatkor kelek minden nap,4re érek haza,ráadásul most ez az óra átállítás is betett nekem.
Egyáltalán nem ért meg engem :(
És ez nagyon fáj
Én már olyan szinten megalázkodtam előtte,már olyan dolgokat csináltam amit már egy nőnek nem szabadna.
Egy kifacsart rongynak érzem magam,akire többször rátapostak...
Egyet értek az előző válaszolókkal, ne pazarolj rá több időt még annyi ember van a világban aki téged képes lenne tisztelni és szeretni ahogy azt te megérdemled!Még csak 18 vagy ez a srác meg egy bunkó nem éri meg folytatni vele, mert csak egyre rosszabb lesz és teljesen összezúz lelkileg! Én például sosem csináltam ügyet abból ha bealudta barátnőm mindig hagytam, hogy aludjon a vállamon ha fájt is másnap a karom (ezt csak azért mondom el, hogy lásd a különbséget, hogy rengeteg más ember van más előnyökkel és hibákkal a világban) ne ragadj le ennél a bunkónál, mert sokkal jobbat érdemelsz és ezt te is tudod!
22 f
hat bameg, hulye taplo paraszt. Ha elalszik a lany akit szeretek, akkor betakargatom, vagy beviszem az agyba, es mosolygok ra.
Ilyen egy egoman idiota barmot... dehat ha szerinted ez normalis, es csak ennyit ersz, akkor ugy kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!