Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság egy olyan jó csajt sem lehet találni, aki hűséges, és nem a pénz számít neki?
Ha jó pasi vagy akkor nem lehetetlen.Ha nem,akkor is van esély,csak ki kell várni...jó sokáig.Meg persze a mai csajoknál a pénz sem mellékes.
21/l
Nem érdekel a pénz, amíg annyi van, hogy tisztességgel meg lehessen belőle élni, spórolni kicsit nem nagy kunszt
Eszméletlen lojális vagyok mind barátságban, mind szerelemben
Sajnálom, de én is foglalt vagyok!
20/l (párom 23/f)
nekem erről megvan a véleményem nőként. Ha elmegyek valahova szórakozni, akkor szinte percenként jön oda valami pasi, hogy meghívhat-e valamire (pedig én kifejezetten konzervatívan öltözöm, általában kendő van a nyakamban és még a vállamat se szoktam kitenni). Namármost ha esetleg azt mondom, hogy igen, és miután beszélgetünk, rájövök, hogy ő nem az én emberem, akkor fel vannak háborodva, pedig az esetek 100%-ában felajánlom, hogy a saját italomat fizetem. Persze, ha esetleg lelépek mégis, akkor ezek a srácok az elsők, hogy bezzeg arra jóvoltam, hogy meghívassa magát. Tudod nekem meg ebből van elegem, hogy mindenki meg akar vásárolni egy pohár kólával.
Tudod a lányoknak 2 választásuk van: vagy "meghívatják" magukat, és akkor a pénzre hajtanak, vagy pedig ha visszautasáítják a meghívást, akkor a srác konstatálja, hogy nem akarjuk őt megismerni...
Köszi a válaszokat.
A "jó csaj" nálam nem feltétlenül azt jelenti, hogy modell alkat legyen, persze nézzen ki valahogy, de nem csak a külsőség a legfontosabb.Értelmes, ne legyen beteges "világfájdalma", jó beszélgetőpartner, stb...
Megjegyezném a férfiak hűtlenebbek, mert ők a vizuális típusok, és már áll a farkuk egy jól gömbölyödő melltől, aztán meg mennek félre, ha úgy adódik, kisbabát, feleséget letojva. (elég GYK-n is körbe nézni, szörnyű mit művelnek egyesek, mert én nem általánosítok...)
Én is hűséges vagyok, kőkemény elv, a pénzt még pont letojom, de már 5 éve kapcsolatban vagyok, plusz úgyse vagyok neked jó nő. Ne a cicababák között keresgélj.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!