Manapság már mindenkit csak a pénz hajt?
Pénz nélkül semmit sem lehet csinálni. Ezt a kérdést sem tehetted volna fel pénz nélkül.
Az embereket különböző dolgok hajtják, de mindegyikhez pénz kell.
"A pénz nem boldogít. De minden ami igen, az pénzbe kerül."
Cél nélkül? Az már rég rossz, ha az embernek semmi célja nincs az életben.
Ki ne szeretne szép helyekre utazgatni, kényelemben élni?
Ehhez viszont pénz kell. És attól még lehetnek az embernek barátai, egészsége, családja, hogy pénze is van. Meg a nyugalom sem kizárt.
Sok pénzem lenne, ledobnám magam a tengerpartra, és nyugi van, senki sem zavar.:)):P
Nem kell ahhoz "celebnek" lenni, hogy legyen pénzem.
Manapság már mindenkit csak a pénz hajt?
nem mindenkit, de engem speciel igen. normális családban nőttem fel, anyámmal remek a kapcsolatunk, apámmal is bár őt ritkábban látom, meg fogjuk rá húgommal is (szóval olyan testvéries, ha érted. :D), tehát tudom milyen egy normális család. szegénynek sem hívnám magunkat, bár azért nem kapok/kaptam meg mindent amit akarok, de az átlaghoz képest talán kicsit jobban élünk.
viszont én szeretem a szép házakat, a szép kocsikat, ruhákat, drága mobilokat, számítógépeket, és még sorolhatnám, és szeretném hogy ezek közül bármit megvehessek magamnak amit akarok. és igen, elismert is szeretnék lenni, nem akarok egy névtelen akárki maradni. Mint írtam, tudom milyen egy normális család, tehát tudom, hogy mit 'veszítek'.
Szerintem az egész igazából arról szól, hogy kinek mi a fontosabb, többségben pedig nyilván azok vannak akik inkább a családot választanák, szóval szerintem a hozzám hasonló emberekből sokkal kevesebben vannak. Az egészség meg természetesen mindenkinek ugyanolyan fontos...
"de ahhoz ,hogy jó élete legyen valakinek nem kell sok pénz szerintem."
Sok pénz nem is, de valamennyi igen! Ezt te is belátod, mert azt írtad "nem kell sok pénz" és nem pedig azt, hogy egyáltalán nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!