Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos ahogy a barátom viselkedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ahogy a barátom viselkedik?

Figyelt kérdés

Pár hónapja, találkoztam a volt barátommal, 1 kávét ittunk meg egy olyan helyen ahol sokan vannak, és megbeszéltem vele, h örülnék neki h egyszer csatlakozna hozzánk, a barátomhoz, meg a többi haverhoz. bele is ment, jót beszélgetünk, de csak mint 2 barát hisz alig 1-2 hónapot voltunk együtt nem is nagyon voltunk szerelmesek....de barátok...azok jók voltunk. és a párom nagyon féltékeny típus és ő nem tőlem hanem egy rohadt nagy véletlen tudtán tudta meg h mi találkoztunk, a legrosszabb h én nem akartam elmondani neki h kicsoda, mert nem állna vele szóba, csak miután megismerte h jóban legyenek hisz iszonyat sok közös van bennük.azt aláírom h nem mondtam el neki h kivel találkozok, de csak jót akartam. Iszonyat veszekedés lett belőle, és azóta is ezzel basztat igaz néha poénból h így x úgy x, és kezd zavarni, de felhozza, és sokkal kevésbé bízik bennem, sokszor meggyőződése h megcsalóm, de tudja h nem tudnám, de féltékenyebb lett mint volt. Meg is értem meg nem is.

szerinted?

2009. febr. 26. 20:37
 1/7 A kérdező kommentje:
eggyik legjobb barátunk azt mondta rám, én tipikusan egy 18.századi boszorkány vagyok, akinek ha lefűrészelik a lábát ha nem csókolja meg a másik srácot, akkor inkább elveszíti mind 2 kezét, lábát.:D
2009. febr. 26. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Nem lehet könnyű eset a barátod!:) Sajnos szerintem túl sok mindent nem tehetsz, csak próbáld meg minnnél többször a fejébe sulykolni, hogy mennyire fontos Neked. Tudom, hogy nem jó, hogy ilyen szinten korlátozza, hogy kivel, mikor miért találkozol, de ha tényleg szereted viseld el ezt a gyengéjét: közöld vele mindig kivel találkozol.

Próbáld vele megértetni, hogy a volt barátod még amikor jártatok akkor sem jelentett annyit Neked, mint Ő most.

Sok sikert az elviseléséhez és fogd fel úgy, hogy azért csinálja mert fél elveszíteni. Csak türelem.

-Tündérlány(17)-

2009. febr. 26. 20:49
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi szépen, igen én is ezt a hadműveletet csinálom azóta, tudom h szeret, mert szegénykém néha még sír is miatta h elveszít de psszt:) imádom, tudja ő, és persze megértem h fél. De abban bízok h ídő kérdése, és teljesen kigyógyul ebből a "hóbortjából"

Köszi szépen, mégegyszer

2009. febr. 26. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

Velem és a barátnőmmel is párszor volt már ebből "hiszti" :D egyszer-kétszer. Velem is az a baj,hogy nagyon féltékeny vagyok és elég nehezen viselem ha más srácokkal talizgat :/

Én is csak azt tudom mondani, hogy éreztesd vele, hogy fontos neked :) Nálam is be szokott jönni :)

17/f

2009. febr. 26. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Énis voltam nagyon hasonló,sőt ugyanilyen helyzetben,csak a srác nem volt az exem,csak köztudottan tetszettem neki. Mikor az egyetlenegyszeri, tényleg baráti találkánk kiderült, engem kiszállított az autójából, olyan mérges lett,és 10 perc múlva jött vissza értem. Bizalmát vesztettem sajnos akkoriban, és azóta is nézegei a telefonom,remeg,ha sms-t kapok,hátha tőle jön.Sajnos jogos, a Te és én helyzetemben is. Nekem se tudná bemagyarázni,hogy csak baráti,akkor miért titkolja? Most magunk ellen beszélek,de hibáztunk,ez tény,akárhonnan is nézzük. Egy ideig bizony marad a féltékeny felállás, nálunk egyre rosszabb. Remélem te több sikerrel jársz!
2009. febr. 26. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, őszinte válaszod, nálunk igen 2 hónapja volt az ominózus eset, de nálunk már most kezd helyre jönni a dolog, csak még fel fel jön, ma is tegnap is, és biztos h holnap is kezd kicsit fárasztó leni, sőt néha talán feszélyezve érzem magam a barátaink előtt ha ott kezdi rá(egyszer fordult meg) és konkrétan szégyelltem magam, mert tudtam h azzal jönnének h ha ilyen miért nem hagyom ott, hát mert szeretem, és mert nem 1005ban ilyen zizi csak abban az 1-2ben. ez meg elviselhető. És igen tudom hibáztam, de még mekkorát, de azért ne várja tőlem, h egy ilyen dolog nem elmondása miatt 100 évig bűnhődjek.MÉg bírom, viselem alázatosan, de pár hónap és borul a bili nállam is.
2009. febr. 26. 21:12
 7/7 A kérdező kommentje:
JAJ ÉS MAJD elfelejtettem, én nektek is szurkolok nagyon h helyre forduljon a kapcsolatotok.
2009. febr. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!