Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ahogy a barátom viselkedik?
Pár hónapja, találkoztam a volt barátommal, 1 kávét ittunk meg egy olyan helyen ahol sokan vannak, és megbeszéltem vele, h örülnék neki h egyszer csatlakozna hozzánk, a barátomhoz, meg a többi haverhoz. bele is ment, jót beszélgetünk, de csak mint 2 barát hisz alig 1-2 hónapot voltunk együtt nem is nagyon voltunk szerelmesek....de barátok...azok jók voltunk. és a párom nagyon féltékeny típus és ő nem tőlem hanem egy rohadt nagy véletlen tudtán tudta meg h mi találkoztunk, a legrosszabb h én nem akartam elmondani neki h kicsoda, mert nem állna vele szóba, csak miután megismerte h jóban legyenek hisz iszonyat sok közös van bennük.azt aláírom h nem mondtam el neki h kivel találkozok, de csak jót akartam. Iszonyat veszekedés lett belőle, és azóta is ezzel basztat igaz néha poénból h így x úgy x, és kezd zavarni, de felhozza, és sokkal kevésbé bízik bennem, sokszor meggyőződése h megcsalóm, de tudja h nem tudnám, de féltékenyebb lett mint volt. Meg is értem meg nem is.
szerinted?
Szia!
Nem lehet könnyű eset a barátod!:) Sajnos szerintem túl sok mindent nem tehetsz, csak próbáld meg minnnél többször a fejébe sulykolni, hogy mennyire fontos Neked. Tudom, hogy nem jó, hogy ilyen szinten korlátozza, hogy kivel, mikor miért találkozol, de ha tényleg szereted viseld el ezt a gyengéjét: közöld vele mindig kivel találkozol.
Próbáld vele megértetni, hogy a volt barátod még amikor jártatok akkor sem jelentett annyit Neked, mint Ő most.
Sok sikert az elviseléséhez és fogd fel úgy, hogy azért csinálja mert fél elveszíteni. Csak türelem.
-Tündérlány(17)-
köszi szépen, igen én is ezt a hadműveletet csinálom azóta, tudom h szeret, mert szegénykém néha még sír is miatta h elveszít de psszt:) imádom, tudja ő, és persze megértem h fél. De abban bízok h ídő kérdése, és teljesen kigyógyul ebből a "hóbortjából"
Köszi szépen, mégegyszer
Szia!
Velem és a barátnőmmel is párszor volt már ebből "hiszti" :D egyszer-kétszer. Velem is az a baj,hogy nagyon féltékeny vagyok és elég nehezen viselem ha más srácokkal talizgat :/
Én is csak azt tudom mondani, hogy éreztesd vele, hogy fontos neked :) Nálam is be szokott jönni :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!