Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy visza tudjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy visza tudjam szerezni a barátnöm?

Figyelt kérdés
Már 4 hete hogy szakitot velem de nekem nagyon hiányzik szeretnem valahogy viszaszerezni az oka amert szakitot mert nem hitem mindig neki kételketem bene és hogy néha tul sok törödést kértem töle. Nekem nagyon hiányzik még most is elég sokat beszélünk joba vagyunk ahogy o monta szabadságra van szüksége tudom nagyon megbántotam de tejes szivembol megbántam és tudom hogy mit rontotam el segitsetek hogy mit tudjak teni vagy felejtsem el?? elnézest keré a helyesirásért
2009. febr. 26. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

A túlzott féltékenység nem szerencsés dolog...Az, hogy kérni kell a törődést baj! Semmi jóhoz nem vezet, mert ezek szerint ő nem az a típusú ember, aki elkényezteti a párját és ha neked ez a szükségleted, sosem leszel boldog egy ilyen lánnyal, mivel nem kapod meg, amire vágysz.

Mennyi ideig voltatok együtt? Hány évesek vagytok?

2009. febr. 26. 13:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Törödot velem az elején minden nagyon jo volt de aztan keztem kicsit féltekeny leni én biztam bene csak nem szeretem volna elvesziteni és már egy idö utan eltávolodot tölem és valahogy már érezem és mindig csak vitatkoztunk 8 honapot én 17 és ő 16. Mit tegyek én szeretném viszakapni hajagyk neki egy kis idöt vagy?
2009. febr. 26. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el.Ami 1szer nem ment 2re sem fog.Majd ha idősebb leszel megtanulod
2009. febr. 26. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!