Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnöm elhagyott de vissza akarom szerezni hogy csináljam?
Figyelt kérdés
barátnömel szakitotunk mert nem érzi azt hogy fontos lenne meg hogy szeretem pedig én nagyon oda vagyok érte 11 hónapja voltunk együt én szeretem és azt mondta csak akkor jön vissza hogy ha van értelme hogy érzi ezt hogy fontos meg hogy szeretem. és hogy valami nagy dolgot kell tenni hogy ezt elhigye hogy csináljam mit tegyek? valakinek valami ötlet? elöre köszönöm a segitséget :$2009. júl. 23. 20:59
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez csak kifogás, valami más lehet a háttérben, talán már nem szeret a lány. Én ha szerelmes vagyok, és a párom is szeret, akkor ezt minden apró mozdulatában észreveszem. Szerintem ha kimutattad, hogy szereted, és nem csak szavakkal fejezted ki, akkor tudnia kellett volna. Hagyd a fenébe az ilyen lányokat, és keress olyat, aki észreveszi, hogy szereted őt!
2/4 anonim válasza:
Ha szereted, (márpedig úgy tűnik) akkor ne hagyd!
Beszélj vele mondd el neki, hogy érzel, kérdezd meg mi az amiben változást vár tőled, mi az ami neki hiányzott a kapcsolatotokból.
3/4 A kérdező kommentje:
ami talán hiányzot a kapcsolatból az az összinteség nem mindig voltam az és történt pár dolog. kicsit magamba depiztam és elfelejtettem öt csak a magam gondjaimal foglakzotam hogy uristen mit csináltam és így lehet az érzéseket elfelejettem de nincs más a dologban ezt tudom. csak nemtudom hogy mivel csináljak olyan nagy dolgot ami olyan jo lenne hogy érezze ezt hogy tényleg nagyon szeretem :S félek hogy holnap mikor beszélek vele akkor nem fog érezni semmi változást =( és úgy érzem hogy nem fog :S és én nemtudom hogy mit csináljak vmi nagy dolgot szerintettek ? :S
2009. júl. 23. 22:14
4/4 anonim válasza:
Lehet az lenne a legnagyobb dolog ha ezt elmondanád neki, hogy tudod részedről mi volt a hiányosság, de ezen változtatni fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!