Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pedofília kis korban már kialakul vagy felnőttként vmi kihozza?
Hát én amikor kicsi voltam (ovis), nagyon vonzódtam a velem egykorú kisfiúkhoz, pontosabban ahhoz a bizonyos részükhöz, sokat fantáziáltam róla. És mivel ez a vágyam sajnos akkor nem teljesülhetett, kicsit megmaradt bennem :S:S De remélem, hogy ettől nem számítok pedofilnak :S Megtenni biztosan nem merném.
Nem értem a pedofilokat sem, hogy hogy tudják ezt megtenni, tudhatnák előre, hogy örökre elcs*szik vele az életüket (megbélyegzés, börtön). Ők gyenge emberek, akik nem tudnak uralkodni magukon. Ez vonatkozik mindenféle szatírokra, nekrofilokra, megerőszakolókra, stb.
20L
én meg ezt hallottam:
-antiszocialitás tinikorba
-prűd családi környezet
-és ahogy a csaj válaszoló is mondta kiskori szexuális élmények kölköktől:D
-de főleg genetikailag benne van vkibe
lehet nekem is van kis hajlam:D de lehet csak azé nézek meg egy néhány 7.est mert még nem volt bnőm...
f17
"a törvény 18tól engedi"
Hol?
Magyarországon 14-től engedi a törvény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!