Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18f és 13l között szex nem történik (de minden más igen) az pedofília? :S
Nem fér bele. Ez ugyan úgy pedó ha rád mozult, neked meg ahogy látom tetszik is...
Csak nehogy jelentse valaki a kérdést a rendörségnek és IP alaján megkeressenek kislány ;)
Meglehetősen pedomaci.
Mondjuk azt fel nem tudom fogni, hogy egy 18 éves srác hogy a viharba tud elviselni egy 13 éves lányt, még akkor is, ha az k.vajól néz ki.
Ha egyikük sem hülye és nem teregetik ki a dolgot a világnak, akkor titokban maradhat.
Ha valaki feljelenti őket, akkor maximum megvizsgálhatják hogy a lány szűz-e még és ha igen akkor megint nem tehetnek semmit, ha azt vallják hogy nem történt semmi.
Amúgy pedofil az, aki olyanhoz vonzódik akinek még nem fejlődtek ki a másodlagos nemi jellegei (mell, intim szőrzet). Jogilag ez viszont nem így van.
Szerintem ez az 5 év még most vészes, egy 10 év múlva már tök semmi lesz:)
Szóval ha szereted ne hagyd el.
Mit akar egy 18 éves srác, aki most érettségizett(vagy jövőre fog), továbbtanulás és/vagy munkába állás előtt áll egy 13 éves kislánytól. Mert bármennyinek néz is ki a 13 éves lány még egy gyerek. Hiába divat ennyi idősen smárolni, pasizni, sminkelni stb.
Am nem tudom, h jogilag támadható e, de erkölcsileg biztos. Majd 3-4 év múlva, ha még mindig szeretnének összejöhetnek, de még várjanak vele. Azt meg főképp nem értem, hogy engedhetik meg a kislánynak, hogy egy 18 éves fiúval(vagy akárhány évessel) aludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!