Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 18f és 13l között szex nem történik (de minden más igen) az pedofília? :S
ha szex lenne,az én tudomásom szerint ez már a pedofília kategóriában lenne,mivel a srác felnőtt korú, a lány pedig nincs 14...
ha a szülők tudnak róla,és odaengedik a lányukat,az ő dolguk..
én a srác helyében kicsit félnék,mert elég egy óvatlan pillanat,ami nem tetszik valakinek és máris egy durva helyzetben találhatja magát mert apuci bármikor visszaélhet vele és feljelentheti szexuális zaklatásért...elég ingatag terület ez...
ha a személyes véleményemet kérdezed,normális esetben nem egészséges,de nekem pl 14évesen 25éves barátom volt és én is kinéztem 17nek bőven(apakomplexusom volt,mert apa nélkül nőttem fel,ezért kellett a korkülönbség,de azóta kezelve lett a dolog)
20/L
"ha szex lenne,az én tudomásom szerint ez már a pedofília kategóriában lenne,mivel a srác felnőtt korú, a lány pedig nincs 14... "
14 év alatt kiskorú megrontása. Valahol még lejjebb van meghúzva a pedofília határa, vagy mástól is függ, de mindenesetre nem túl szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!