Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedjem a férjemnek, hogy mellettem megtartsa a szeretőjét is?
Sajnálom...
Elvált szülők gyerekeként mondom, hogy jobb a gyereknek is, ha boldogok a szülei, mégha nem is együtt, hanem külön-külön... Feszültség lesz köztetek és azt érezni fogja. Másrészről meg milyen példát mutattok neki ezzel? Ezt látja, ez ivódik bele, és felnőttként szenved majd a kapcsolataival. Szintén tapasztalat.
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok a férjeddel?
Ha tudod, hogy már nem szeret, Te miért akarsz vele maradni?
Megkérdezted már tőle, hogy ő mit csinálna, ha te is így állnál hozzá? Vagyis te is tartanál szeretőd.
Annyira kiváncsi lennék, hogy mit mondana erre. Van egy sejtésem...
Valaki mondta itt a válást. Én is ezt javasolnám. Bár előtte le is fényképezném őket sunyiban, hogy tudjam bizonyítani, hogy megcsalt, és akkor kár tagadnia a válásnál.
Kérdezted hogy miért csalt meg?
A hálószobában minden jól működött?
Ha szerelmes, akkor nem a hálószobában voltak gondok, hanem alapból a kapcsolatukkal (gondolom én), ami ismét csak felveti a kérdést, hogy minek kell akkor együtt maradni. Amúgy a harciaskodásnak ilyenkor semmi értelme. A feleség sem fogja jobban érezni magát, ha elpereli a sz*rt is tőle, a gyerek meg aztán pláne megsínyli az egészet. Akármennyire is fáj ez a feleségnek, a saját gyereke életét ne akarja tönkretenni. A szerelem elmúlik, a kapcsolatok tönkremennek, ez egy teljesen normális folyamat. Nem akarom védeni a férjet, de legalább bevallotta, és azt is kifejtette, fontos neki a családja. Ettől függetlenül tartom, hogy el kéne válnotok, mindenkinek jobb lenne úgy. De annak semmi értelme, hogy pereskedtek, vagdalkoztok. Tényleg csak a gyerek látja a kárát, aki ennyi idősen még fel sem tudja fogni, mi történik anya és apa között. Tartsd a gyerek érdekeit szem előtt, dönts úgy, ahogy az ő szempontjából a legjobbnak látod.
12:56-os voltam.
elöször is köszönöm a válaszokat
nem a sex miatt csalt meg,mert azt mondta h soha senkivel nem volt még olyen jo a sex,mint velem,de vmiért mégis szerelmes a nöbe.mondtam neki azt is h jo akkor én is keresek vkit,hátha ugy nekem is könnyebb lesz,de azt nem szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!