Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedjem neki? :$
Figyelt kérdés
13 éves gayok , a barátommal féléve vagyunk eggyüt...
És szeretne velem csókolózni, nem vagyok ehhez túl fiatal? vagy ez nem túl korai?
2010. márc. 31. 16:49
2/11 anonim válasza:
13 voltam (pont egy éve te jó ég o_o) amikor először csókolóztam.:)
emlékszem, utána nagyon kivoltam hogy 'te jó ég nemvagyok mgé fiatal ehhez? ez hogy lesz meg mi?' itthon izéltem, és kértem a srácot hogy ezt egy kicsit hanyagoljuk. aztán mindig eszembejutott ahogy emgcsókolt és kezdett hiányozni. >< úgyhog 1 hét után én csókoltam meg xD
3/11 anonim válasza:
fél éve csók nélkül?? O.o
nem, csókhoz nem xD
4/11 A kérdező kommentje:
bajod?köszi:D
2010. márc. 31. 16:54
5/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi:D
2010. márc. 31. 16:55
7/11 anonim válasza:
Engedd. De védekezzetek, különben terhes leszel.
8/11 anonim válasza:
engedd de ahogy az elöttem szólo irta védekezz és húzz gumit a nyelvedre mert különben terhes leszel xD
9/11 anonim válasza:
ma 17:01 Gratulálok. Hülyitsd még a csajt..-.-"
szerintem igen hagyd neki:D Jó dolog a csókolózás..:)
Én 14 voltam mikor először csókolóztam és szerintem nem hamarkodtam el:D:D
10/11 anonim válasza:
dehogy vagy hozzá fiatal mostmár lassan az a megszokott hogy ien korban basznak össze vissza de te azért még várj vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!