Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mért van az hogy valaki megcsalja a párját,
később pedig fura kifogással dobja a szeretőjét?
Mert valójában azt szereti, akivel addig is volt, viszont bűntudata van amiatt, mert megcsalta.
2011. febr. 14. 18:07
2/12 A kérdező kommentje:
Ha egyszer már megcsalja,akkor teljesen mindegy a lelkiismeretének.Azzal,hogy kilép a kettős játékból még nem csinálhatja vissza a történteket.
3/12 A kérdező kommentje:
A bűntudaton nem segíthet,akkor is megmarad az ami eddig kialakult.Semmivel nem tudja visszacsinálni és nem segíthet ezen.
Ez sajnos így van ahogy az első válaszoló írta!
Sajnos jártam már így én is....
És elég sz@r érzés volt.
Az aki azt mondja neked mint szeretőnek vagy 2. személynek, hogy fél attól h belédszeret ezért nem hagyja ott a pasiját az egy NAGY HAZUG RIB@NC!
Ha annyira rossz a kapcsolata a pasijával és valóban nem szereti akkor simán otthagyja! De nem így van. Csak hiteget téged azzal h beléd fog szeretni és majd otthagyja a pasiját, csak biztosra kell tudnia h szereted....ha ezt mondja az már régen rossz!
Én is beettem egyszer ezt a sz@rt egy csajtól, reménykedtem, sokáig reménykedtem hogy több is lesz mint szex vagy heti 1-2 tali de nem a végén vele maradt!
Szóval másképpen egy unatkozó hazug kis rib@nc aki kihasznál akit csak lehet!
2011. febr. 14. 18:12
(27/F) Hát nem tudom, hogy csaj, ill. pasi vagy-e, de az biztos, hogy átbxsztak. Te csak dugni vagy jó egyszer-kétszer, de ennyi. Ha komoly kapcsolatra vágysz, keress egyedül álló partnert. Aki veled csalta a partnerét, az téged is csalhat mással.
2011. febr. 16. 13:06
Nekem is van szeretőm és úgy érzem már nagyon kötődöm hozzá érzelmileg is. Gyerekeim is vannak, férjem is. Neki is van felesége, gyereke. Valahol már ő is szeret, de fel sem merült köztünk, hogy mi együtt, mert tisztában vagyunk azzal, hogy a mögöttünk álló családokat nem bonthatjuk meg. Rám itt van szükség, rá ott. Ez csak pillanatnyi fellángolás, mert tudom sosem leszünk egymáséi. Bár tart már pár éve.
2011. febr. 16. 13:25
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő:ha tart már több éve ,akkor miért jó ez a kettősség?Vagy az egyik vagy a másik közül már ennyi idő alatt választani kellett volna,szerintem.Ha tudod ,hogy közösen nincs jövőtök,akkor mért nem lépsz ki ebből,mért alázod meg a párodat azzal,hogy így cselekszel?Nem értem ne haragudj.....Ezzel nem elítélni akarlak,csak pusztán tényleg a kíváncsiság ami kérdez belőlem?
8/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatot nem kérdőjellel akartam zárni:)
13:25-ös kommentelőnek: de 1 álszent qrva vagy. Hogy vagy képes tök természetességgel írni 1 ilyen kettős játékról? Hogy birsz a tükörbe nézni, hogy éveken át szemen köpöd a párod, és a családod?
2011. febr. 16. 13:51
több okból nem lép le valaki a szeretővel:
1. nem adja fel a magánéletben képviselt státuszát
(pl nem akar elmenni albérletbe, amikor közös kéró van, nem akar leégni a rokonok előtt-ha számít neki a híre, stb)
2. a párját nagyobb volumenűnek tartja a szeretőnél, de ezt a szeretővel nem szokták közölni
3. félrelépni sokkal vonzóbb és könnyebb, mint lelépni akármilyen kapcs-ból
az utóbbi jobban megvisel mindenkit
4. mindenki a biztonságérzésre törekszik, a szerető simán leléphet, a párja is, de az kevésbé valószínű
2011. febr. 16. 15:49
Kapcsolódó kérdések: