Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hol "szedte fel" a párját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol "szedte fel" a párját?

Figyelt kérdés

Csak érdekel, ki milyen szitu alatt talált rá a szerelmére, olyan felmérésszerűség. :)

/praetorians/

2009. febr. 25. 22:46
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Balatonon ismertem meg egy szórahozóhelyen.
2009. febr. 26. 17:51
 32/49 anonim válasza:
20%
Tesóm legjobb haverja volt!Lada crossoztak és lejárt hozzánk szerelni az autót!már akkor kinéztem magamnak!De utána nem foglalkoztam vele mert 7 év van köztünk!(én akkor voltam 12)Utána apukám elvitt egy kocsmába ahova ő is járt!Mivel hozzám se szólt írtam neki egy levelet,hogy miért nem beszél velem!egyik este együtt mentünk haza a kocsmából és így elcsattant az első csók!azóta is együtt vagyunk igaz nem mertük felvállalni,de most már nem érdekel semmi minket!
2009. febr. 26. 19:33
 33/49 anonim válasza:
100%

A neten, 5 évvel ezelőtt; már nem tudom, melyik társkereső oldalon. Másfél évvel később összeházasodtunk. Azóta boldogan élünk, míg meg nem ...(39 vagyok)

Egy barátnőm szintén a neten "találta" a férjét, és a sógornőm is a neten találta a társát, de még nem házasok.

2009. febr. 26. 20:14
 34/49 anonim válasza:
100%
a buszmegállóban ( :
2009. febr. 27. 10:25
 35/49 anonim válasza:
100%

buszmegállós(az elözöjöz irom)

kinéztük magunkat egymásnak..és egyre többet beszélgettünk+ha hiszitek ha nem bunkóztunk egymással(persze nem olyían durván csak ugy hülyeségből)és nem kellett hozzá 1 hónap és összejöttünk..és együtt vagyunk már lassan egy éve:$ (:

2009. febr. 27. 10:27
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Táncórán.
2009. febr. 27. 10:51
 37/49 anonim ***** válasza:
55%

Mondhatok valamit?

Nekem most az jött le ezekből az információkból, hogy nem is azon múlik, hogy ki HOL talált rá a nagy szerelemre, azaz nem a hely a meghatározó, hanem a kinézet. Ha nekem kockahasam lenne, és 185 cm lennék, lenne egy jó autóm, vagy népszerűségem, akkor totál nem az lenne a fontos, hogy ki volt jó időben jó helyen, hanem az, hogy milyen ember.

Naon sok a netes kapcsolat valóban, ahhoz meg nem kell kávézó, park, stadion, pláza, gimnázium, disco, hanem elég egy iwiw, myvip, és máris jön a csajok által kedvelt témakör: néztem az adatlapját, nem volt kapcsolatban, üzit irtam neki majd ő nekem felvettem msnre és 2éve élünk együtt....blablabla :((

Ma már mindenki az, amivé a környezete teszi, és a kulturális, kapcsolati tőke. Az a pasi lesz kapcsolatban, aki rocker, zenész, van autója, pénze, eminens, van 50 haverja, PDA, mp4-e, volt 4 nője és mellé nagyképű is. Na persze meg egy jó külső, és máris adogatják kézről kézre a csajok a mobilszámát. És akkor mi van a belső jó tulajdonságokkal, amiket nem lehet pénzért venni? Nincs igazam? A találka.hu, love.hu, randivonal.hu és sok hülyeség már csak hab a tortán... azoknak gratulálok, akik ott találtak rá a szerelmükre - milyen érdekes, azok regisztrálnak rá, akik pofára estek vagy 10x, és 20 évesen is szüzek.

Pontozzatok le, magasról lesz*rom :)

2009. febr. 27. 12:17
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Én a World of Warcraft nevű netes játékon ismertem meg a barátom, lassan egy éve együtt vagyunk és azaz igazság h eddig minden barátomat neten ismertem meg:D

Sztem ez tökre nem gáz és sokkal egyszerűbb, nem kell hozzá annyi bátorság és sokszor csak úgy magától jön.^^

2009. febr. 27. 14:21
 39/49 anonim válasza:
100%
Korábban írtam, hogy a neten ismerkedtünk meg. Nem volt lakása, nem volt autója, nem volt bankban pénze, nem léphetne fel modellként, de őszinte, becsületes, tiszteljük és szeretjük egymást. (lány vagyok)
2009. febr. 27. 20:30
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem neten, hanem mondjuk egy kávézóban kérdezted volna ugyanezt, szerintem sokkal kevesebb netes párra akadtál volna :)

Mi a suliban, és bár akkor még elég lehetetlen volt a dolog, azóta realizáltuk és lassan másfél éve nagyon szerelmesek vagyunk! :)

2009. febr. 28. 01:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!